Cine sunt primele concurente de la „Survivor România”. Cătălin Măruță a anunțat la PRO TV

„Survivor România' revine cu un nou sezon la PRO TV. 24 de concurenți se vor lupta pentru marele premiu și să reziste în jungla din Republica Dominicană.

Cel mai așteptat show al începutului de an! Formatul care te scoate din zona de confort și te face să trăiești cu sufletul la gură fiecare secundă. Șansa la care mii de români au visat. Survivor România este tot mai aproape de fluierul de start. Iar în doar câteva zile, cei de acasă vor avea o șansă de neratat: să afle cei 12 Faimoși ai sezonului următor. 

Pe 15 decembrie, live, de la ora 21:00, în exclusivitate pe VOYO, toți abonații platformei vor putea urmări un show în care vor fi anunțați concurenții unuia dintre cele două triburi care vor scrie povestea în anul 2023.

Alături de aceștia se va afla Daniel Pavel, prezentatorul formatului care continuă să facă istorie în România! „12 membri are Tribul Faimoși la startul celui mai puternic epic reality game show. Aptitudini și motivații croite pe măsura show-ului vor demonstra și celebritățile care au acceptat provocarea Survivor România pentru sezonul următor. Veți face cunoștință cu cele 6 fete și 6 băieți, pe VOYO, joi 15 decembrie', declară Domnul Dan înaintea emisiei speciale. 

Cine sunt cei care au decis să lase confortul de acasă și să fie nevoiți să lupte pentru mâncare, adăpost și șansa de a comunica cu cei dragi? Cine sunt cei care cred că au ceea ce le trebuie până la finalul unei lupte de neratat? Vom afla în doar câteva zile! 

Vica Blochina și Carmen Grebenișan, concurente la „Survivor România'?

Potrivit informațiile oferite de Fanatik, Vica Blochina și Carmen Grebenișan ar fi primele concurente de la „Survivor România' și vor face parte din echipa Faimoșilor.

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România și a participat împreună cu buna ei prietenă, Alina Ceușan, la „Asia Express'.

Se pare că și Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, va pleca după sărbători în jungla din Republica Dominicană.

daniel-pavel-survivor-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cine este prima concurentă din echipa Războinicilor

În emisiunea „La Măruță', pe tot parcursul sezonului „Survivor România' 2022, toți cei de acasă s-au putut bucura de cele mai interesante informații din competiție, de interviuri în exclusivitate și de imagini în premieră de pe platourile de filmare. Fiecare concurent a fost invitat în emisiune și a comentat alături de Cătălin Măruță modul în care a simțit experiența celui mai puternic reality show. 

De curând s-a aflat numele primului Războinic care va ajunge în Republica Dominicană imediat după sărbători. „Oamenii de acasă sunt cei care au luat decizie și ei sunt cei care au decis cine merge la Survivor. Avem un plic unde sunt rezultatele votului. Din păcate, doar unul va pleca în Dominicană. Publicul a votat, iar noi putem să anunțăm. Primul Războinic la Survivor 2023 este Andreea Moromete', a spus Cătălin Măruță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete