Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au divorțat încă. Ce spune avocata cântăreței: „Urmăm pașii stabiliți de instanță”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit în urmă cu câteva luni, însă procesul de divorțat nu s-a finalizat nici acum. Ce spune avocata artistei despre situația celor doi.

Nicoleta Popescu, avocata Alinei Sorescu, a dat detalii despre divorțul artistei de tatăl fetițelor ei. Alexandru Ciucu și cântăreața s-au despărțit după 12 ani de mariaj. Ei au confirmat divorțul în primăvara acestui an, deși zvonurile despre despărțire erau deja de câteva luni.

„Nu e un proces atipic. Nu vă pot oferi detalii, fiindcă există o confidențialitate avocat-client, dar nu e nimic ieșit din comun. Următoarea înfățișare pe fond e prevăzută pentru luna ianuarie a anului viitor. Urmăm pașii stabiliți de instanță', a precizat Nicoleta Popescu pentru Playtech Știri.

De asemenea, avocata consideră că partea cea mai dificilă procesului a fost deja depășită. „Se știe deja public că instanța a decis perioada de vizitare a copiilor de către tatăl acestora. Informația e publică pe site-ul Judecătoriei Buftea', a adăugat aceasta.

alina-sorescu-si-alexandru-ciucu-fetiteSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit

După 12 ani de relație, cei doi au decis să pună punct. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, la un an după ce au apărut zvonurile despre separare. Artista a confirmat divorțul de tatăl fetițelor sale, însă nu vrea să transforme despărțirea într-un scandal media.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete