Cine sunt finaliștii de la „Românii au talent” 2022. 11 concurenți luptă pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro

Sezonul 12 „Românii au talent' ajunge la final. Vineri, 27 mai, cei 11 finaliști se luptă pentru marele premiu al emisiunii difuzată pe Pro TV: 120.000 de euro.

O nouă etapă a celui mai iubit show de divertisment din România s-a încheiat! Vineri seară, într-o atmosferă de excepție, au urcat pe scenă și ultimii 12 semifinaliști ai acestui sezon. Cu emoții, dar și cu dorința de a străluci și de a-i convinge pe cei de acasă să îi voteze, aceștia au făcut spectacol, iar seara s-a încheiat cu un tablou complet al finalei ce va urma săptămâna aceasta.

Dacă vineri, 13 mai, în prima semifinală, Alex Dowis și DJ Hugo au fost nominalizați pentru premiul de originalitate, vineri seară, 20 mai, în a doua semifinală alți concurenți li s-au alăturat: Darius Mabda și Eva Nicolescu.

Emanuel-Ion-calificat-in-finalaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

Telespectatorii au decis următorii cinci calificați în marea finală, de pe 27 mai: Darius Mabda, Aurel Niamțu, Bianca Ciocîrlan, Emanuel Ion și Ana Maria Mircea. Acestora, li s-au adăugat și X-Treme Brothers, care au primit un wild card din partea celor patru jurați.

Cei sașe calificați s-au alăturat celor cinci stabiliți în semifinala din 13 mai. Ei sunt: Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis, Gabriela Dincă.

Vineri, 27 mai, super sezonul 12 ajunge la final! 11 concurenți vor lupta pentru marele premiu, în direct pe PRO TV și VOYO.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete