Cine moștenește averea lui Petrică Mâțu Stoian. A fost căsătorit, dar nu a avut copii

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Cântărețul de muzică populară a fost căsătorit, dar a divorțat în 2012. Nu s-a mai recăsătorit și nici nu are copii. Iată ce a spus în timpul vieții despre averea lui, cine o poate moșteni.

Petrică Mâțu Stoian și Carmen Mihaela au fost căsătoriți 16 ani, dar în 2012, de comun acord, au divorțat. „Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Nu am vrut să batem toba pe tema asta. Am intentat acţiunea de divorţ în decembrie anul trecut şi am avut termen pe 18 ianuarie', declara Petrică Mâţu Stoian, la Pro TV, în urmă cu 9 ani.

Din cauza depărtării, cei doi au pus punct relației. El s-a mutat cu munca la Craiova, iar ea a rămas la Târgu Jiu. „Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita. Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi', a afirmat cântărețul.

Cei doi nu au avut copii împreună, însă artistul nu a regretat că nu a avut moștenitori. „Nu aş vrea să par egoist, dar mie nu mi-au plăcut copiii niciodată. De aceea nici Dumnezeu nu mi-a dat', a mai spus cântăreţul la TV, conform click.ro.

petrica-matu-stoian-a-murit-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Averea lui Petrică Mâțu Stoian

În 2020, cântărețul de muzică populară era într-o relație, însă nu voia să se mai recăsătorească. Nici copii nu-și dorea.

„În privința recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții. Îmi este foarte bine așa, am o relație, sunt foarte bine și mi-aș dori să rămână așa. Lucrurile se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor', spunea Petrică Mâțu în 2020.

Dat fiind că nu avea copii, încă din timpul vieții, Petrică Mâțu Stoian vorbea de nepoții lui, a sugerat că lor le va lăsa totul.

„Dacă s-a întâmplat să n-am un urmaș, asta este. Nu sunt singurul. Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmași. Nu e un capăt de țară. Sunt destui nepoți alături de mine. Cine e aproape de mine, mă iubește și mă respectă, are toată dragostea mea. Cine nu, la revedere', a povestit Mîțu Stoian pentru Star Popular.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete