Cine este vedeta care și-a donat ziua de naștere copiilor din Valea Plopului

vedeta care și-a donat ziua de naștere copiilor din Valea Plopului (2)
vedeta care și-a donat ziua de naștere copiilor din Valea Plopului
Zilele trecute, la Flavours in the Garden / Clubul Diplomatic, a avut loc una dintre cele mai frumoase petreceri aniversare. Iuliana Ghinea, solista Prestige orchestra, și-a aniversat ziua de naștere într-un mod inedit. Anul acesta, artista a ales să doneze cadourile copiilor din Valea Plopului.
“La petrecere, au fost în jur de 45 de invitați, prieteni, familia, dar și colegi din domeniu. Am primit foarte multe flori pentru că, anul acesta, în loc de cadouri, am strâns bani, pe care i-am donat părintelui Tănase la Valea Plopului. S-au strâns peste 1000 de euro […] Îmi doresc ca decizia mea să fie ca un îndemn pentru cei din jurul nostru, să răspundă pozitiv la strigătul de ajutor al celor care au nevoie”, declară Iuliana Ghinea.
 vedeta care și-a donat ziua de naștere copiilor din Valea Plopului
“Costin încearca să-mi organizeze o petrecere. Anul asta voiam să spun pas la party-ul de ziua mea. Însă, când ne-a venit ideea unui act caritabil, m-am gândit că acei copii au nevoie de ajutor. Am simțit că am nevoie de un cadou sufletesc. Și așa a fost”, a mai spus artista.
Foto: PR
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete