Cine este Lucas Bravo, frumosul actor din serialul Emily in Paris?

Lucas Bravo, care îl interpretează pe bucătarul Gabriel în filmul original Netflix Emily la Paris, nu este deloc de acord cu ideea de a fi celebru și „obiectiv peste noapte'.

Actorul în vârstă de 33 de ani, care crede că a obținut un rol în serialul de succes Netflix din cauza aspectului său, a declarat într-un interviu pentru The Times:

„Nu poți să fii frumos din punct de vedere estetic, să fii inteligent sau să ai profunzime. Am continuat să primesc roluri precum profesorul de gimnastică prost. E greu să spargi această imagine. Nu mă plâng, desigur, dar este o realitate… Prea multă atenție pentru calitatea muncii oferite'.

Lucas Bravo s-a născut în Franța, pe 26 martie 1988. Fostul model și-a început cariera de actor în 2013. A petrecut mult timp în SUA și a călătorit în jurul lumii pentru munca sa. Actorul, care vorbește fluent engleza și franceza, a apărut în multe seriale și filme franceze, printre care Plus belle la vie, T.O.C. și Smart Ass (La crème de la crème). De asemenea, a făcut parte dintr-o varietate de campanii publicitare de succes.

La fel ca personajul său din Emily la Paris, Bravo are și experiența de a lucra ca chef la un restaurant. A făcut chiar omletele pe care personajul său, Gabriel, le-a făcut pentru Emily în serial. Valoarea netă raportată a actorului este undeva între 100.000 și 1 milion de dolari. Lucas Bravo, care a stârnit odată zvonuri despre întâlniri cu actrița Warrior Nun, Alba Baptista, pare să fie singur în prezent.

Stills from the TV series “Emily in Paris”SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Potrivit celui mai recent interviu al său pentru The Times, Lucas Bravo are propriile sale motive pentru care nu-i place ideea de a fi celebru, după cum a explicat:

„Cred că a fi celebru este cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla. Este doar fum. Nu înseamnă nimic.”

Bravo, care a crezut că „merge în direcția cea bună', nu este foarte mulțumit de statutul său de „hoț de inimi'.

„Lucrez pentru asta timp de zece ani… simțind că merg în direcția cea bună… Apoi am fost ca un hoț de inimi peste noapte'.

Modelul devenit actor crede că înfățișarea lui îl va împiedica să obțină roluri complexe, așa cum a spus:

“Nu vreau să fiu perfect, am lucrat împotriva acestui lucru. În Franța, nu se pune accent pe acest lucru'.

Lucas Bravo așteaptă cu nerăbdare lansarea viitoarelor sale filme, adică Luna de miere a lui Dean Craig și Mrs. Harris Goes to Paris de Anthony Fabian.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete