Anunțul făcut de Bianca Drăgușanu după doi ani de relație cu Gabi Bădălău: „Am fost alături de el în perioada foarte grea a vieții lui”

Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea despre relația cu Gabi Bădălău. Până acum a fost foarte discretă, însă acum a dezvăluit ce se întâmplă cu cuplul lor.

Bianca Drăgușanu formează un cuplu cu Gabi Bădălău încă de pe vremea când omul de afaceri era căsătorit cu Claudia Pătrășcanu, mama copiilor lui. Procesul de divorț a durat mulți ani de zile, așa că el și-a refăcut viața alături de vedetă.

Momentan, ea spune că se înțeleg perfect, însă nici vorbă de căsătorie, acum că sunt amândoi oameni liberi. „Noi suntem un întreg, bine, eu oricum m-am născut întreagă, dar este pe sufletul meu. Este ce îmi face mie plăcere și ce iubesc momentan. Acum dacă ne ține o viață, să ne țină o zi, asta Dumnezeu știe.', a zis Bianca Drăgușanu pentru ciao.ro.

Și a continuat: „Este liniștea mea, eu liniștea lui și dacă suntem unul lângă celălalt suntem fericiți. Am făcut 2 ani și ceva, avem o relație mișto. Am avut și noi urcușuri, coborâșuri. Am fost alături de el în perioada foarte grea a vieții lui, el a fost alături de mine mereu.

Mi se pare că așa a vrut Dumnezeu. Când nu o să mai fie, înseamnă că nu a mai fost ce trebuie. Dacă o să mai fie înseamnă că atunci chiar a fost ce trebuie'.

bianca-dragusanu-si-gabi-badalau-casatorie-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În același interviu, ea a recunoscut că e fericită pe toate planurile. „Nu îmi lipsește absolut nimic, sunt foarte fericită cu viața pe care o am, pentru că sunt un om atât de binecuvântat și atât de iubit de Dumnezeu, încât fiecare zi pentru mine, este o bucurie. Copilul îmi este sănătos, meseria și imaginea pe care o am de atâția ani îmi produce bani fără ca să depun un mare efort.

Nu-ți imagina că este ușor, dar e mișto. Eu port diamante, primesc bani. Altele dau bani pe diamante. Bine, multe dintre ele mi le și cumpăr. Port peruci, iau bani. Fac poze pentru nu știu ce casă de pariuri, iau bani. Mă duc să-mi fac botox, mă duc filmez cu injecția în buza, iau bani. Altele dau bani. Mă dau cu nu știu ce parfum, iau bani. Mă dau cu nu știu ce cremă, iau bani. Mă duc la solar, iau bani'.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete