Cine este cunoscutul actor care ar fi trebuit să joace în serialul „Lia”: „S-a dus într-o vizită în America, s-a însurat și nu s-a mai întors”

Ruxandra Ion este una dintre cele mai cunoscute producătoare de seriale românești. Aceasta a cucerit publicul de-a lungul anilor cu povești fascinante care i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură. Mai mult decât atât, mulți actori au devenit cunoscuți datorită ei. Dacă până acum i-a fost ușor să aleagă cine va interpreta personajele din seriale, iată că pentru serialul „Lia', castigul a fost cu mici piedici.

Ruxandra Ion a dezvăluit câteva detalii despre următorul serial care va fi difuzat pe Antena 1 începând cu luna ianuarie 2023. Cunoscuta producătoare a mărturisit că i-a fost greu să aleagă actorii care fac parte din distribuția serialului, mai ales că unul dintre aceștia a plecat în America și nu s-a mai întors, lăsând-o în situația de a căuta din nou pe altcineva.

„Singurul care a intrat fără casting în distribuția asta a fost Bebe Cotimanis. I-am gândit personajul dinainte de a ne apuca să-l scriem. Restul, absolut toată lumea a dat castingul. A fost un casting foarte greu. A fost o săptămână de casting. Ca o paranteză am avut și o istorie. Noi am făcut castingul acum un an în urmă.

Am luat un protagonist care între timp s-a dus într-o vizită în America, s-a însurat și nu s-a mai întors. Ne-am trezit în primăvară că noi trebuia să începem în două luni filmarea și nu mai avem protagonist. Am făcut un alt casting ca să găsim protagonistul. Dar se spune că tot răul spre bine. Cred că așa a fost. Deși cel care a luat primul castingul e un actor în România și titrat, așa mai departe, găselnița asta cu Ștefan Floroaică este ceva… O să vedeți', a declarat Ruxandra Ion pentru EGO.

Cunoscutul actor care a plecat în America este George Piștereanu. Acesta a apărut în numeroase proiecte interpretând roluri de „băiat rău', însă de data aceasta lucrurile stăteau altfel. El a ales să se ocupe de viața personală, s-a căsătorit și își va încerca norocul peste Ocean ca actor.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete