Cine e tânăra bolnavă de cancer care a primit Golden Buzz la „America’s Got Talent”. Are 30 de ani

A urcat pe scena de la „Americas Got Talent' și a impresionat cu talentul ei, cu vocea sa, dar și cu povestea impresionantă de viață. Așa a primit Golden Buzz din partea lui Simon Cowell. 

Este vorba despre Jane Martjewski, o tânără de 30 de ani din Ohio, Statele Unite. Aceasta are numele de scenă Nightbirde și i-a emoționat marți, 9 iunie, cu povestea ei pe membrii juriului de la America’s Got Talent.

Jane a dezvăluit că plămânii, coloana vertebrală și ficatul au fost deja afectate de cancer. Le-a spus cu zâmbetul pe buze lui Simon Cowell, Sofia Vergara, Heidi Klum și Howie Mandel că „este important ca toată lumea să știe că eu sunt mult mai mult decât suma lucrurilor rele care mi se întâmplă'.

Jane a cântat piesa „Its OK', compusă de ea, care spune povestea luptei sale de când a primit diagnosticul dur.

Momentul lui Jane i-a impresionat pe jurați și pe cei din public, fiind îndelung aplaudată.

„A fost cel mai autentic moment din acest sezon', a spus Mandel, în timp ce Vergara și-a șters lacrimile, iar Klum a recunoscut că Nightbirde i-a dat „fiori'. „Vocea ta este uimitoare, absolut uimitoare. Sunt total de acord cu ceea ce a spus Howie despre autenticitate', a adăugat Cowell, care a apăsat butonul Golden Buzz și a făcut-o pe Jane să plângă de bucurie.

„Ea este o adevărată inspirație, a fost un moment foarte special', a scris Simon Cowell și pe pagina sa de Facebook.

„Șansele mele de supraviețuire sunt de 2%, dar 2% nu înseamnă 0%. Înseamnă ceva și mi-aș dori ca oamenii să știe cât de uimitor este…', a mai adăugat ea la sfârșitul reprezentației.

Vezi momentul video aici!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete