Madonna uimește din nou. Cum s-a pozat vedeta internațională în propria baie?

Madonna s-a întors în America și s-a apucat deja de treabă. Mama a șase copii s-a pozat într-una din băile ei din New York și a anunțat ea însăși marea veste, scriind: „New Life, New York. Re-Invention', urmată de o cameră cu film și un emoji cu inimă neagră.

În timp ce Re-Invention a fost titlul celui de-al șaselea turneu de concert al vedetei în 2004, s-ar putea referi, de asemenea, la viitorul său film biografic, pe care îl regizează singură.

Fanii ei au fost încântați că s-a întors la muncă, dar majoritatea păreau mai încântați de poza făcută în baia ei.

„Superb. Mi-a fost dor să te văd în baia aia din NY !!' a scris o admiratoare, în timp ce alta a adăugat: „Baia aia minunată! Urăsc toate băile mele din cauza ei!'

 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Vedeta în vârstă de 62 de ani locuiește de obicei în Portugalia cu copiii ei, dar s-a întors în America la începutul acestei luni pentru o ocazie specială de familie, aniversarea a 90 de ani a tatălui ei Silvio Ciccone.

Cântăreața a împărtășit un videoclip realizat în timpul turneului său Re-Invention World Tour și l-a arătat ​​pe Silvio rugându-se înainte de începerea spectacolului.

„Tată, îți mulțumesc că mi-ai dat viață… Și toate celelalte binecuvântări pe care mi le-ați acordat. La mulți 90 de ani!#happybirthday #happybirthday #dad #prayer #reinventiontour', a fost mesajul Madonnei din dreptul videoclipului postat pe Instagram.

Mai mult decât atât, Madonna a dezvăluit că ea și copiii ei se îndreptau spre casa lui Silvio pentru a sărbători împreună cu el.

„În drum spre bunicul nostru', a scris ea alături de o poză cu fiicele ei Stella și Estere.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete