Anda Adam a fost cerută în căsătorie de iubit. Primele imagini și declarații: „Am plâns de bucurie”

Surpriză în showbiz! Anda Adam a fost cerută în căsătorie de iubit după doar câteva luni de relație. Cântăreața se iubește cu Yosif Mohaci. 

anda adam ceruta in casatorie 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

A spus marele DA! Anda Adam și Yosif Mohaci au călătorit recent în Turcia, în Cappadocia. Acolo, cei doi au făcut o ședință foto printre baloane, iar la sfârșit artista a avut parte de o surpriză de proporții. Iubitul s-a pus în genunchi și a cerut-o în căsătorie.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viață mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședința foto, este foarte instragamabil locul.', a declarat vedeta pentru Kanal D.

El, între timp, a pus la cale, fără că eu să știu, toate detaliile că să îmi facă surpriză, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu că o floricică, la 5 dimineață, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. A fost foarte empotionant, nu mă așteptăm, am plâns de bucurie…

Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost că într-un film, parcă nici nu îmi vine că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai sperăm că o să se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nunții va vom anunță ', a mai povestit emoționată Anda Adam.

Cine e Yosif Mohaci

Până acum, despre iubitul Andei Adam nu se știau prea multe detalii. Partenerul de viață al vedetei se numește Yosif Eudor Mohaci și a mai fost căsătorit. Bărbatul a divorțat de Ioana, iar împreună au o fetiță în vârstă de 5 ani, potrivit Click!. Iubitul vedetei a locuit mult timp în Elveția și Franța, iar în România deține mai multe afaceri.

Foto: Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete