Cine e și cu ce se ocupă iubitul Andei Adam. Cântăreața și soțul s-au despărțit după șase ani de mariaj

Anda Adam și Sorin Niculescu s-au despărțit după șase ani de mariaj. De-a lungul ultimelor luni au apărut mai multe speculații conform cărora cei doi s-ar fi separat, însă nu au făcut declarații…până acum. 

Sorin Niculescu a fost cel care a confirmat despărțirea de Anda Adam. „Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!', a declarat Sorin Niculescu la Antena Stars, conform spynews.ro.

Sorin Niculescu a mai adăugat că Anda Adam e liberă să facă ce vrea și ce crede că este mai bine pentru viața ei. „Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline', a mai dezvăluit fostul soț al vedetei.

În aceeași zi, în spațiul public, Anda Adam a apărut în brațele unui bărbat misterios. Artista în vârstă de 41 s-a lăsat sărutată pe obraz de acesta și chiar atinsă în zonele intime. Poza cu cei doi a apărut pe contul lui de Instagram alături de un mesaj.

„Iubirea mea', a transmis el.

Noul iubit al Andei Adam este un influent om de afaceri din Cluj. Conform spynews.ro, acesta ar fi căsătorit și ar avea doi copii. Până acum, Anda Adam nu a făcut nicio declarație despre actuala relație.

Anda Adam și Sorin Niculescu s-au căsătorit în 2015 și au împreună o fetiță pe nume Eveline.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete