Cine e Sheynnis Palacios, care a devenit Miss Universe 2023. Are 23 de ani și e din Nicaragua

Sheynnis Alondra Palacios Cornejo, cunoscută acum sub numele de Sheynnis Palacios, a scris istorie devenind prima femeie din Nicaragua încoronată Miss Univers. Este un renumit model nicaraguan și câștigătoare a unor concursuri de frumusețe, iar acest lucru a arătat lumii întregi potențialul, grația și inteligența sa.

Înainte de remarcabila sa victorie în cadrul concursului Miss Universe 2023, pe 19 noiembrie, Sheynnis Palacios și-a etalat talentul pe scena mondială, reprezentând Nicaragua în calitate de Miss World Nicaragua 2020 în cadrul concursului Miss World 2021, unde a obținut o clasare meritorie în Top 40 de concurente.

Sheynnis Palacios și-a început cariera de modeling și concursuri destul de devreme și a fost încoronată Miss Teen Nicaragua în 2016.

La Miss Universe 2023, Sheynnis Palacios a arătat absolut uluitor în rochia ei argintie, strălucitoare care radia nu doar frumusețe, ci și eleganță, grație și feminitate divină. La rochie a fost asortată o pelerină albastră, strălucitoare, în onoarea țării sale, Nicaragua, care are un steag alb și albastru.

Sheynnis este, de asemenea, destul de activă pe Instagram, cu aproape 651.000 de urmăritori și este, de asemenea, celebră pe TikTok. De asemenea, ea și-a demonstrat istețimea, căci a surprins cu răspunsul ei la întrebarea “dacă ai putea trăi un an în locul unei alte femei, pe cine ai alege și de ce?”. Sheyniss a ales-o pe Mary Wollstonecraft ca femeie și a spus: “Aș alege-o pe Mary Wollstonecraft pentru că a deschis breșa și a oferit o oportunitate multor femei. Mi-aș dori ca acest decalaj să se deschidă astfel încât mai multe femei să poată lucra în orice domeniu ar alege să lucreze, deoarece nu există niciun domeniu în care femeile să nu poată lucra”.

sheynnis-palacios-miss-universe-2023-7SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Concursul a avut loc în capitala San Salvador, din El Salvador, din America Centrală. A doua clasată a fost Miss Thailanda, Anntonia Porsild, în timp ce Miss Australia, Moraya Wilson, a ocupat locul al treilea.

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete