Horia Brenciu i-a vorbit fiului adoptat despre mama biologică: „Are dreptul să o cunoască”

Horia Brenciu a mărturisit că a vorbit cu fiul său, Toma, despre mama lui biologică. Copilul va putea să o cunoască pe cea care l-a născut după ce va împlini 18 ani, dacă acesta va dori acest lucru.

Într-un interviu exclusiv acordat pentru viva.ro, celebrul artist Horia Brenciu a dezvăluit cu bucurie și mândrie detalii despre relația sa specială cu copiii săi, subliniind că îi iubește în egală măsură și că familia sa este centrul universului său.

Horia Brenciu a vorbit despre procesul de adopție al fiului său, Toma, subliniind că această decizie a fost luată cu inimă deschisă împreună cu soția sa, Alice. Artistul și soția sa au format o familie frumoasă, inclusiv cu cele două fiice ale ei dintr-o căsnicie anterioară, Andreea și Maria.

„Maria și Andreea sunt niște fete de care nu ai cum să nu te îndrăgostești, din prima clipă. Și acum, fără lipsă de modestie… și eu sunt puțin iubibil. Așa că nu a fost chiar greu. Am vrut să le fiu prieten și mi-a ieșit de cele mai multe ori. Cu Andreea lucrez împreună de aproape 10 ani și suntem o echipă sudată. E deșteaptă, creativă și pe deasupra e și foarte frumoasă. Maria este îngerașul nostru. E cea mai empatică persoană pe care o cunosc. Cum să nu le iubești?!', a spus cântărețul.

Familia Brenciu este completată de Mina, fetița lor de 11 ani, care a adus o nouă rază de bucurie în viețile lor. Cuplul a ales să își mărească familia prin adopția lui Toma, un gest care a adus și mai multă fericire în căminul lor.

Vedeta de la Vocea României a menționat că a vorbit cu fiul său despre adopție și a mărturisit că are opțiunea de a-și cunoaște mama biologică atunci când va împlini 18 ani.

„Am vorbit despre ea. Are dreptul să o cunoască atunci când împlinește 18 ani. Deocamdată e preocupat cu școala, baschetul, joaca și prietenii', a mărturisit vedeta de la PRO TV pentru sursa mai sus-menționată.

baiatelul-adoptat-de-horia-brenciu-5SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 13)

„Auzisem despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze'

La TVR1, într-un interviu acordat jurnalistei Eugenia Vodă, Horia Brenciu a povestit cum l-a adoptat pe micuţ, dar şi cum le-a cunoscut pe fiicele soţiei sale. „Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea 15. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. Acum, Maria are 20 de ani, iar Andreea 28. În 2012, pe 1 noiembrie, a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are 7 ani, şi dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui… Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare', a dezvăluit cântărețul, în emisiunea Profesioniştii, citează Click!.

„Un copil adoptat nu este o jucărie. Şi nu depui dragoste numai când e mic şi e drăgălaş. (…) Acel copil e al tău pe vecie. Îţi schimbi oarecum gândurile, drumurile, priorităţile. A iubi pe cineva este o responsabilitate’, a mai explicat Horia. Întrebat ce va face dacă băieţelul va dori să-şi cunoască mama, artistul spune că îi va respecta dorința. „Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Şi o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susţin. Dacă e vorba de fericirea copilului … pentru că ea e prioritară', a încheiat artistul, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete