Cine e noul iubit al Anamariei Prodan. Copiii ei deja l-au cunoscut: „Mă face să mă simt femeie, să zâmbesc”

Înainte de a se pronunța oficial divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a anunțat că are iubit. Într-un interviu pentru Fanatik, impresara a dezvăluit totul despre noul ei partener, pe care l-au cunoscut chiar și copiii ei.

Nu i-a dezvăluit numele, nici ocupația, însă a spus că bărbatul nu locuiește în România. Mai mult de atât, el i-a cunoscut deja copiii, spune că au o relație foarte bună. Întrebată de Fanatik dacă are iubit, Anamaria Prodan a spus: „Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu', a spus ea.

Și a continuat: „Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…', a mai dezvăluit impresara.

anamaria-prodan-are-iubit-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Anamaria Prodan a recunoscut că Laurențiu Reghecampf ducea o viață grea lângă ea

Anamaria Prodan a declarat că nu s-ar fi așteptat în veci de la asemenea trădare din partea fostului ei soț. Spune că i-a luat și banii și și-a și refăcut viața, că a înșelat-o. „Era multă minciună.(…) Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme.

Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf încât n-am verificat în 17 ani conturile (n.r.:bancare), plățile, nimic!’, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, Anamaria Prodan. Anamaria Prodan a declarat, de asemenea, că atunci când a verificat conturile bancare „erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare’, a spus ea, conform kanald.ro.

Totodată, ea a mai recunoscut că avea pretenții mari de la Laurențiu Reghecampf cât timp erau împreună, ea spune că el ducea o viață grea uneori alături de ea. „L-am învățat pe soțul meu, încă soțul meu, tot ce era frumos să știe un bărbat adevărat. Sunt femei care te ridică și femei care te coboară. (…) Soțul meu, la un moment dat, a spus că i-a fost foarte greu să trăiască o viață lângă mine, că eu hotăram, eu făceam… e adevărat!’, a spus Anamaria Prodan, care acum se pune ea pe primul loc, dar și pe copiii ei.

„Abia acum, la aproape 50 de ani, mi-am promis mie că am să trăiesc pentru mine. Astăzi, bărbații, mă uit la ei și îmi pare rău că s-au născut bărbați, ei se uită după femei ușoare, femei cu care pot face nenorociri, ăsta nu e un drum care poate duce spre ceva bun. N-ai cum să stai o viață în discotecă, n-ai cum să cheltui banii pe care îi ai sau pe care îi faci, o viață, la cazinou’, a mai mărturisit Anamaria Prodan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete