De ce Alexia Eram și Mario Fresh nu fac Crăciunul împreună. Ce se întâmplă cu cei doi: „eu o să fiu plecată, în perioada care urmează, și el o să fie în România”

Alexia Eram și Mario Fresh formează de mai mulți ani un cuplu. La un moment dat, cei doi chiar au fost la un pas de despărțire, însă au trecut peste și au rămas împreună. Acum, într-un interviu pentru Click, fiica Andreei Esca a dezvăluit că ea și iubitul vor fi departe unul de altul de Crăciun.

Ea va merge într-o vacanță, iar el rămâne în România, la muncă. „Am împodobit bradul cu Mario, la el acasă, pentru că eu o să fiu plecată, în perioada care urmează, și el o să fie aici (n.r. – România) așa că am zis că mai bine îl împodobim la dânsul. De Sărbători o să plec cu familia în străinătate și mă voi întoarce de Revelion și nu avea rost să îl facem în două locuri. Mario o să aibă concerte de Crăciun și nu poate fi alături de noi. O să merg în America cu familia o săptămână. Nu am mai fost de mult într-o vacanță doar cu părinții și abia aștept. În relație eu las mai mult.

Eu sunt romantica incurabilă. Este și el foarte romantic dar eu las mai mult de la mine, Mario este mai orgolios. Nu știu când o să fie nunta noastră. Avem doar 22 de ani, mai avem…', a declarat Alexia Eram, pentru Click!.

Alexia ERam și Mario FResh, despărțiți de CrăciunSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Mario este la studio acum, lucrează. Eu cu Mario ne iubim și cred că în orice relație sunt lucruri bune și lucruri rele. Nu este tot timpul roz.

Nu vreau să spun de la ce pornesc discuțiile, cred că lucrurile acestea trebuie să rămână între noi, dar nu sunt certuri mari, sunt niște certuri normale.

Nu locuim împreună. Vedem acum ce ne rezervă anul 2023, sper să am în continuare cât mai multe campanii și să evoluez în tot ce înseamnă platformele sociale și să îmi fac propriul meu business. Mă gândesc ce anume! Nu știu încă pe ce profil o să fie și dacă aș ști nu v-aș spune', a mai declarat, pentru Click!, Alexia Eram.

Au fost separați 2 luni

Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, Mario Fresh a povestit cum a cunoscut-o pe Alexia Eram și cum a început relația lor. Artistul și fiica Andreei Esca sunt împreună de 6 ani, însă au avut o perioadă de două luni în care au fost separați. „Șase ani de când suntem împreună. Am cântat în 2015 la ziua ei, nu ne cunoșteam, eram cu Velea, îl dublam. Ea era fanul meu, mă plăcea foarte mult și nu știam care-i Alexia. Eu spuneam la microfon: «La mulți ani, Alexia!». Dar nu știam cine e Alexia, mă uitam în stânga, în dreapta, erau zeci de fete în fața mea. După un an ne-am cunoscut la o lansare de videoclip de la Velea, la un club din București. A venit și ea, ne-a făcut cunoștință Antonia. Eu tânjeam după o relație (…) și o căutam așa, când o să apară și la mine. A apărut și a fost tare rău de tot, a fost super frumos’, a mărturisit artistul.

Ruptura dintre Mario Fresh și Alexia Eram a avut loc în vara acestui an, chiar atunci când s-a speculat că între cei doi ar exista probleme. Tânărul cântăreț a spus că în perioada respectivă abia și-au vorbit.

„Am avut și rupturi, nu le-am arătat oamenilor. Am stat să calculăm singuri situația, să vedem ce avem de făcut. Stăm separat, dar împreună în același timp. Adică avem fiecare casa lui, dar dormim ori la mine ori la ea. De exemplu, vara trecută, am stat separați vreo două luni, aproape nu ne-am vorbit. S-a ajuns la o saturație, am zis: ne deranjăm prea mult. Și după aia, hop, am revenit. Nu există, eu nu înțeleg oamenii care o duc mult mai departe de realitate. Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine. Nu! Faci parte din viața mea sau ai făcut parte din viața mea. Nu există treaba asta’, a declarat Mario Fresh pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete