Cine e Marilu Dobrescu, influencerul anului 2021 în România. Cu ce s-a ocupat înainte să devină celebră în online

Marilu Dobrescu a câștigat titlul Romanian Social Media Star of 2021 la ediția din acest an a People’ s Choice Awards. Evenimentul este organizat anual de televiziunea E! Entertainment.

Marilu Dobrescu a fost votată câștigătoarea titlului Romanian Social Media Star of 2021 în urma voturilor exprimate de public, la ediția de anul acesta a Peoples Choice Awards. Pe locurile doi, respectiv trei, au fost votate Maria Zvinca și Alina Ceușan.

În intervalul 27 octombrie – 17 noiembrie, E! a încurajat fanii din întreaga lume să voteze pentru cele peste 40 de categorii din televiziune, muzică, film și pop culture. Pentru a treia oară în istoria premiilor E! Peoples Choice Awards a deschis o categorie dedicată României.

marilu-dobrescu-influencer-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cu ce se ocupă Marilu Dobrescu

Marilu Dobrescu este cunoscută drept una dintre cele mai nonconformiste personalități feminine din online-ul românesc, un influencer de succes, cu o comunitate de oameni dedicați și cool. Este fost model internațional și a prezentat pentru branduri precum Michael Kors, Armani, Salvatore Ferragamo, Liu Jo.

Este creatoarea primului serial despre mistere și criminali în serie din YouTube-ul românesc, True Crime România, apreciat de sute de mii de fani. În calitate de câștigătoare a categoriei, Marilu Dobrescu a declarat: „Mulțumesc și mă înclin în fața tuturor celor care m-au votat și nu numai, este o reală onoare să fiu câștigătoarea unui premiu internațional, mai ales când acesta este E! Peoples Choice Awards. Încă de la începuturile mele în online am construit totul pornind de la motto-ul meu < > Au trecut câțiva ani de atunci și pot spune cu mândrie că am adunat organic o comunitate mare de persoane care simt, evoluează, râd, plâng și trăiesc alături de mine, de parcă nici nu ne desparte un ecran. Ei au votat, premiul e al nostru!'.

Gala 2021 Peoples Choice Awards este difuzată în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie, începând cu 2021 Peoples Choice Awards: Live From E! de la 02:00 a.m. și continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Reluare galei este programată miercuri, 8 decembrie, de la ora 22:00.

În 2019, Adelina Pestrițu a fost cel mai bun influencer din România, iar în 2020 Cristina Ich a primit marele premiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete