Cine e Irina Ursu, cea care i-a luat locul Octaviei Geamănu la Observator Antena 1. Jurnalista a fost scoasă de pe post

În prima săptămână din iunie, Octavia Geamănu a fost anunţată că nu va mai prezenta Observatorul de weekend, scrie Pagina de Media. Locul ei a fost luat de Irina Ursu, ea va apărea în fiecare weekend la Antena 1.

Irina Ursu este de acum, parte a echipei de prezentatori Observator, Antena 1. Telespectatorii o vor putea urmări la pupitrul Observator, ora 19.00, în fiecare week-end, începând de sâmbătă, 16 iulie.

Irina Ursu este absolventă a Universităţii Babeş-Bolyai, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Jurnalism și a masteratului de Relații Publice și Publicitate, tot în cadrul FSPAC. Ea a început propriu-zis lucrul în presă chiar din timpul studenției, îmbinând cu succes studiul cu munca într-o redacție. A realizat reportaje și transmisiuni live în cadrul jurnalelor naționale și a prezentat un jurnal regional. Aceste experiențe i-au deschis ulterior drumul către rolul de prezentator și realizator de emisiuni.

Irina Ursu a lucrat la Pro TV Cluj în perioada 2014-2018, timp de aproape patru ani și jumătate. A făcut o pauză de media timp de doi ani, în perioada aprilie 2018 – ianuarie 2020, interval în care a lucrat ca PR Specialist la agenția CommON, informează Pagina de Media. Ulterior a lucrat timp de doi ani și jumătate la Aleph, iar acum a decis să vină la Observator începând cu acest weekend. Irina Ursu a primit cu entuziasm oportunitatea de a se alătura acestei echipe, așa cum a recunoscut chiar ea.

„După 2 ani și jumătate, mă despart de echipa Aleph News. A fost o poveste frumoasă, cu urcușuri și coborâșuri. E frumos să vezi cum un proiect crește sub ochii tăi, dar să intri într-un proiect nou înseamnă să ieși din zona de confort. De tot! Am întâlnit în Aleph oameni curajoși, oameni cu viziune, oameni puternici, dedicați și extrem, extrem de creativi. Am învățat lucruri care îmi vor fi de folos în viață profesională sau cea personală. Acum ȘTIU! Cine mă cunoaste știe sunt un om ambițios căruia îi plac provocările. Să intru în echipa Observator este pentru mine o provocare. Vin în fața unui alt tip de public, căruia trebuie să îi livrăm conținut de calitate pentru că acest public devine din ce în ce mai pretențios. Există aici proiecte cu potențial de dezvoltare în viitor, la care simt că pot să contribui. Am găsit aici o echipă formată atât din oameni cu experiență, cât și din oameni tineri energici și entuziaști. Mi-am început cariera într-o televiziune generalistă, am continuat într-o televiziune de știri, iar acum revin într-o televiziune generalistă. E un mix frumos. Abia aștept întâlnirea cu publicul căruia vreau să îi transmit din energia mea', a scris ea pe contul personal de Facebook.

irina-ursu-antena-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Octavia Geamănu, primele declarații după ce a fost scoasă de pe post

Octavia Geamănu a declarat Paginademedia.ro, scurt, că „în acest moment sunt sub contract şi îl respect, vin la muncă de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete