Cine e bărbatul cu care s-a speculat că Anamaria Prodan are o relație acum. Au ieșit împreună în oraș, la lăutari

Anamaria Prodan reușește mereu să atragă atenția asupra sa. Zilele trecute, impresara a apărut însoțită la un restaurant din București, a mers la lăutari cu mai mulți prieteni, dar și cu un bărbat cunoscut.

Acum, într-un interviu pentru Click, s-a aflat cine e bărbatul care a însoțit-o, dar și ce fel de relație e între ei, după ce s-a speculat că vedeta ar avea o relație de iubire cu respectivul. E vorba despre Adrian Iordache, fotbalistul în vârstă de 42 de ani, cu care e doar foarte bună prietenă.

„Adrian îmi este prieten. Niciodată nu am avut idilă sau alte povești! Ne respectăm și toată viața vom rămâne prieteni. Este primul jucător pe care l-am transferat, cum am intrat în lunea fotbalului. Am rămas ca frații și așa suntem și astăzi.

Este parte din familia mea, așa cum sunt toți jucătorii mei. Eu cu jucătorii sau cu antrenorii mei nu am avut idile! Ne-am respectat și ne respectăm enorm. Când voi avea pe cineva în viața mea voi anunța', a dezvăluit Anamaria Prodan pentru click.ro.

anamaria-prodan-si-adrian-iordache-la-lautari-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Anamaria Prodan a intrat în politică

Anamaria Prodan a anunțat pe Instagram că intră în politică. Ea va face parte din partidul Alianța pentru Patrie, partid înființat de Liviu Dragnea și de Codrin Ștefănescu. Ea a dezvăluit deja că va lupta pentru drepturile femeilor, fiind împotriva violenței domestice.

Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta. Fiecare femeie mândră, orgolioasă, care își cunoaște adevărata valoare, care se prețuiește și are încredere în forțele ei, hotărâtă să lupte până la capăt pentru dreptate și pentru drepturile ei, știe ce simți când ești trădată.

Cum rămâi fără respirație și vrei să mături totul în calea ta, să urli, să spargi, să distrugi totul, să îți smulgi pielea de pe tine și carnea de pe oase, în speranța deșartă că durerea trădării se va diminua cât de cât. Să te ferească Dumnezeu de îndrăzneala timidului și bătaia femeii! Laur a fost, alături de copiii mei, centrul universului meu. L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot.

Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate’, a transmis Anamaria Prodan pe pagina personală de Instagram, conform Fanatik.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete