Cătălin Scărlătescu și-a ieșit din fire la „Chefi la cuțite”. A plecat din emisiune după o ceartă cu ceilalți jurați

Cătălin Scărlătescu s-a enervat cumplit la „Chefi la cuțite' și pentru câteva minute a părăsit emisiunea. Juratul s-a întors în platou, după conflictul pe care l-a avut cu ceilalți doi chefi.

Ediția Chefi la cuțite de luni seară a adus prima victorie a echipei lui Sorin Bontea, care a obținut 9 voturi dintre cele 11 acordate de invitații speciali care au jurizat proba. Astfel, concurenții au gătit pentru un grup de refugiați din Ucraina, tema probei fiind preparatele tradiționale din țara natală a juraților. Dacă echipa lui Florin Dumitrescu a preparat pelmeni, echipa condusă de Cătălin Scărlătescu a gătit borș ucrainean cu sfeclă roșie, în vreme ce echipa lui Sorin Bontea a montat farfuriile câștigătoare, cu pui à la Kiev. Cel de-al treilea battle nu a fost lipsit de momente tensionate, mai ales între cei trei Chefi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu declarând că nu mai gustă din farfuria echipei lui Cătălin Scărlătescu, pentru a evita discuțiile provocate de comentariile lor. 'Data trecută, la battle-ul doi, am aruncat furculița și am zis că nu mai gust de-acum din preparatele lui. Sunt momente când exagerează legat de ceea ce înseamnă farfuria lui versus farfuriile noastre', și-a explicat Florin Dumitrescu gestul. 'Întotdeauna am spus exact ce am crezut. Dar dacă vrei să vorbești, vorbește numai tu! Nu poate spune nimeni nimic de tine?!', a reacționat și Sorin Bontea.

chefii-sunt-socati-cand-descopera-cui-apartine-cea-mai-slaba-farfurieSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Și-au pus amândoi în gând să mă șicaneze. Și văd că fac tot felul de tâmpenii', a declarat Cătălin Scărlătescu. Tensiunea a apărut și la momentul jurizării probei eliminatorii, atunci când s-a adus în discuție un subiect spinos: cât se menține spiritul de echipă atunci când concurenții gătesc la duel pentru a evita posibila eliminare? 'E adevărat că nu v-am impus încă reguli care vor începe să taxeze în curând. Când Chefii spun că trebuie să vă ajutați, se referă doar la indicații. Nu aveți voie să folosiți mai mulți același element în farfurie. Fiecare trebuie să-și facă farfuria lui cap-coadă', a punctat Gina Pistol, cu trimitere la preparatele câtorva concurenți care au avut unele elemente foarte asemănătoare. În urma probei eliminatorii, cel care a plecat acasă a fost Cătălin Boroica, din echipa lui Chef Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu are o misiune dificilă, întrucât el este singurul Chef care a pierdut deja doi concurenți. „Azi o să-i iau puțin deoparte și-o să le facem o evaluare. Vreau să-i întreb dacă își doresc într-adevăr ceva alături de această echipă sau dacă au venit doar ca să se plimbe. Pentru că m-am săturat! Nu vreau să le mai dau sfaturi despre cum se toacă, cum se curăță, cum se spală. Nu mai vreau întrebări din astea puerile!', a declarat Chef Scărlătescu, rămas doar cu 5 oameni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete