Cifre amețitoare! Cât câștigă Ștefan Bănică Jr. la un concert obișnuit?

Ștefan Bănică Junior

De ani buni, salariile vedetelor din showbiz-ul românesc reprezintă unul dintre cele mai dezbătute subiecte. Cifrele vehiculate în presa mondenă despre sumele pe care le încasează Ștefan Bănică Jr. la un concert obișnuit sau la cel pe care îl organiza în fiecare an de Crăciun sunt de cele mai multe ori greu de imaginat.

Unul dintre cei mai bine plătiți artiști de la noi din țară este Ștefan Bănică Jr. Acesta ar lua la un concert obișnuit aproximativ 10.000 de euro, potrivit acasatv.perfecte.mdm. Pandemia de coronvirus a schimbat complet viața tuturor. Mai mult de atât, industria de evenimente și concerte din România a avut foarte mult de pierdut. Marile festivaluri și concerte au fost anulate și aceeași soartă o au și celebrele spectacole de Crăciun susținute de Ștefan Bănică Jr.

În anii trecuți, artistul vindea biletele în câteva zile. În 18 ani de concerte, acesta a avut 71 de spectacole de acest fel, iar în 2014, cântărețul ar fi încasat din concertele de Crăciun 1.218.000 lei.

Anul 2020 rupe tradiția spectacolelor de Crăciun

La începutul lunii septembrie 2020, Ștefan Bănică Jr. a declarat pentru Libertatea că și-ar dori foarte mult să țină concertele și anul acesta pentru a fi dusă mai departe tradiția pe care a creat-o de atâția ani.

„Mă gândesc la o soluție în cazul în care Sala Palatului nu va fi deschisă pentru concerte, dar, deocamdată, toul este incert. Mă gândesc și la soluții de rezervă în cazul în care nu voi putea ține concertul de Crăciun. Intrăm în al 19-lea an consecutiv, primesc sute de mesaje în care lumea mă întreabă dacă se ține concertul, cum ar putea să-și procure biletele și să-și organizeze timpul, ținând cont că mulți dintre spectatori vin din toate colțurile țării și chiar din străinătate.

Nu vreau să întrerupem o tradiție atât de frumoasă, așa că o să găsim o soluție să mergem mai departe, să mă bucur împreună cu publicul și mai tare decât am făcut-o până acum', a zis Ștefan Bănică Jr..

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro