Chuck Norris, mesaj emoționant pentru mama sa în vârstă de 101 ani: „A avut cancer în repetate rânduri”

În zilele noastre, să crești copii sau să ții o familie unită este destul de dificil. Însă, mama lui Chuck Norris, Wilma Norris, este un exemplu viu că totul este posibil. Ea a dat dovadă de o mare perseverență de-a lungul vieții și a reușit să crească singură 3 fii.

Chuck Norris se numără printre cele mai emblematice celebrități din toate timpurile. S-a născut în sărăcie, după ce tatăl său i-a părăsit la o vârstă fragedă. Vedeta în vârstă de 82 de ani și-a făcut o carieră din artele marțiale, care mai târziu l-a condus spre actorie și a jucat în multe filme de acțiune bazate pe arte marțiale. Este starul unor filme și seriale TV precum Walker, Texas Ranger, The Way of the Dragon, Lone Wolf McQuade, Code of Silence și multe altele.

Chuck Norris este bine cunoscut publicului larg datorită colecției sale uriașe de centuri, multiplelor victorii în artele marțiale și carierei sale de actor. Cu toate acestea, poate fi cel mai mândru de rolurile sale de soț loial și de fiu iubit.

Actorul a menționat de multe ori că mama sa a avut cea mai mare influență asupra vieții sale. De asemenea, a vorbit despre puterea și caracterul uriaș pe care aceasta le-a avut toată viața. Wilma Norris a crescut trei fii ca mamă singură, ceea ce nu a fost deloc ușor de făcut, mai ales în acea perioadă, când mamele singure nu erau tratate prea bine de societate.

Există o vorbă care spune că în spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie de succes. Chuck Norris este suficient de norocos să aibă două femei alături de el, mama și soția sa. Wilma Norris i-a fost mereu alături de la vârsta copilăriei și până astăzi.

„Mama mea s-a rugat pentru mine toată viața mea, la bine și la rău. Când m-am născut, aproape că am murit din cauza unor complicații. Când aproape că mi-am pierdut sufletul la Hollywood, acum câteva decenii, ea era acasă și se ruga pentru succesul și mântuirea mea. S-a rugat chiar și pentru ca eu să găsesc o femeie care să-mi schimbe viața și a funcționat', a declarat actorul într-un interviu acordat publicației Christian Post.

Mama sa și-a sărbătorit cea de-a 100-a aniversare în aceeași zi cu Ziua Mamei, ceea ce i-a oferit fiului său ocazia de a-i spune: „Te iubesc, mamă! La mulți ani la 100 de ani!”, precum și „La mulți ani de Ziua Mamei!”.

chuck-norris-si-wilma-norrisSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Norris i-a dedicat mamei și minunatei sale soții o postare pe Facebook, în care a scris un mesaj emoționant: „La mulți ani de Ziua Mamei! Și un mulțumesc special soției și mamei mele minunate pentru că sunt femeile și mamele fantastice care sunt. Mama și Gena… Vă iubesc pe amândouă mai mult decât pot spune cuvintele”.
Chiar și după ce a trecut prin multe greutăți în viață, Wilma Norris nu a cedat niciodată. Anul trecut, ea a împlinit 101 ani în luna mai. Fiul său celebru i-a adus un omagiu, potrivit Newsner, în care a vorbit despre dificultățile pe care aceasta a trebuit să le îndure în viață.

„A avut cancer în repetate rânduri și a trecut prin aproximativ 30 de operații diferite pentru o mulțime de probleme și totuși este încă aici să povestească despre asta”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete