Anamaria Prodan îl apreciază pe fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Ce a zis despre Alex Bodi: „Puțini bărbați sunt pe lume”

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea cu declarațiile făcute despre Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Impresara îl apreciază pe omul de afaceri și a vorbit frumos la adresa lui.

Vedeta s-a despărțit cu scandal de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, astfel că a apreciat modul elegant în care Alex Bodi i-a luat apărarea mamei fetiței sale, după ce iubita lui, Ema Uță, nu ar fi fost de acord cu anumite aspecte legate de mama fiicei sale.

„Felicitări!!! Puțini bărbați mai sunt pe lume …restul … ******', a scris Anamaria Prodan în cadrul postări de pe rețelele de socializare făcând referire la declarațiile lui Alex Bodi despre mama copilului său. Cel mai probabil, impresara s-a gândit că fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf nu a procedat corect atunci când i-a permis Corinei Caciuc, actuala lui iubită, să se îndepărteze de familia lui.

anamaria-prodan-laurentiu-reghecampf-si-bebetoSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ce spunea Alex Bodi despre mama fetiței sale

“Eu și fosta mea iubită ne-am înteles foarte bine, a fost o relație frumoasă, au fost sentimente, sunt sentimente, ne-am înțeles foarte bine din multe puncte de vedere, dar nu am rezonat la un singur lucru. Nu pot să spun că nu mi-a acceptat fetița, mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu în ghimpe relația noastră când era vorba de Iulia. Indiferent dacă o să fiu sau nu cu Iulia împreună, eu o să-i asigur mereu un trai bun. Iulia mi-a fost alături în cele mai grele momente. Timp de 4 ani și jumătate Iulia m-a așteptat. Ea și-a așteptat bărbatul. Nu vreau sa accept un scandal între iulia și Ema. Iulia și-a dedicat o parte din viața ei să aibă grija de fetița noastră. Nu o voi judeca niciodată greșit pe Iulia. Nu e o femeie să tragă bărbații de oraș de ea. Nu bea și nu se droghează, așa cum fac altele prin oraș”, a declarat Alex Bodi pentru Spynews.ro.

Și a continuat: „Nu există nimeni care să îmi poată impune să stau departe de fetița mea. Copilul meu trebuie să fie ce contează pentru tine, daca nu imi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine. Ce e mai scump pentru un copil? Mama. Cine are grijă de un copil cel mai mult? Mama. Copilul e mereu atașat de mamă, nu vreau să-mi văd niciodată în viața mea copilul supărat dintr-un motiv sau altul. Am vrut doar să clarific chestiile astea, atâta tot”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete