Christine Taylor, dezvăluiri despre împăcarea cu Ben Stiller după 5 ani de la despărțire

Cercetările sugerează că cuplurile de vedete au de două ori mai multe șanse de a divorța decât restul dintre noi, ceea ce este evident în numărul de perechi care se despart la Hollywood. Cu toate acestea, multe dintre ele s-au despărțit la un moment dat, doar pentru a fi atrase înapoi în orbita celuilalt. Christine Taylor și Ben Stiller nu sunt străini de această realitate. Iar actrița s-a destăinuit recent despre despărțirea și împăcarea cu celebrul ei soț, dovedind că dragostea este într-adevăr mai dulce a doua oară.

Cei doi s-au logodit după 6 luni de la prima întâlnire, iar într-un an s-au căsătorit. În 2002, au avut-o pe fiica lor Ella. Cu toate acestea, au început să se îndepărteze și, în cele din urmă, au decis să se despartă în 2017, după 17 ani de căsnicie.

Actrița din filmul Brady Bunch Movie a împărtășit că nu au vrut să discute public decizia lor de a se despărți. Se aflau într-un impas în relația lor și trebuiau să își dea seama ce era mai bine pentru ei la acel capitol din viața lor.

În timpul perioadei în care au fost despărțiți, amândoi au avut ocazia de a se dezvolta și de a înțelege mai bine cine sunt ca indivizi. Cuplul avea nevoie de timp pentru a se lămuri.

„Cred că avem aceste perioade de creștere, chiar și ca adulți”, a spus actrița, scrie Bright Side.

După ce și-au anunțat separarea în mai 2017, Ben Stiller și Christine Taylor au rămas dedicați menținerii unei „unități familiale” puternice, petrecând frecvent timp cu copiii lor. În 2018, ei au fost văzuți la mai multe ieșiri publice împreună.

În februarie 2022, Ben Stiller a dezvăluit într-un interviu că s-au împăcat, iar Taylor a explicat recent, în timpul unei apariții TV cu Drew Barrymore, cum s-a întâmplat acest lucru. Cei doi au fost de acord să petreacă timp împreună în casa lor inițială, împreună cu cei 2 adolescenți ai lor. Acolo, au avut mult timp să vorbească fără nicio distragere a atenției. Reconcilierea lor s-a întâmplat “organic” și au găsit drumul înapoi unul către celălalt.

Taylor și-a exprimat recunoștința pentru perioada în care au fost despărțiți, deoarece le-a permis amândurora să se dezvolte individual. De asemenea, ea a împărtășit că reconcilierea lor a fost o experiență frumoasă și că acum sunt mai puternici ca și cuplu.

Mai mult, actorul din Meet the Parents a admirat noul podcast al soției sale, Christine Taylor, Hey Dude… The 90s Called!, care a avut premiera în decembrie 2022. Podcastul se concentrează pe serialul Nickelodeon Hey Dude, în care Taylor a jucat în anii 1990, și îl are ca și co-prezentator pe David Lascher, colegul ei de platou. Ben Stiller a împărtășit că Taylor nu a fost inițial un mare fan al podcasturilor, dar a decis să înceapă propriul podcast despre Hey Dude datorită bazei de fani dedicate a acestuia.

Ben Stiller a apărut ca invitat la podcastul lui Taylor în ianuarie și a recunoscut că s-a bucurat de experiență.

„A fost foarte distractiv… M-am simțit foarte bine când am făcut episodul”, a reflectat Stiller despre apariția sa, mai scrie sursa citată anterior. El a adăugat că atât Taylor, cât și Lascher sunt gazde excelente, în special pentru fanii emisiunii.

În trecut, cuplul a colaborat și pe plan profesional, după ce a lucrat împreună la mai multe filme, printre care Zoolander, Dodgeball: A True Underdog Story, Tropic Thunder și Zoolander 2.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete