Christina Aguilera, adevărul despre operațiile estetice

De trei decenii de când este vedetă pop, Christina Aguilera a crescut sub ochii fanilor. Astăzi, faimoasa cântăreață are 42 de ani și se destăinuie despre cum se simte în legătură cu înaintarea în vârstă și, mai ales, ce face pentru ca această tranziție să fie cât mai confortabilă.

Într-un interviu recent, celebra cântăreață a recunoscut cu mândrie că își face injecții cu scop estetic, spunând:

„Cred că toți ne putem baza pe un mic ajutor. De ce nu?” Cu toate acestea, Aguilera a precizat că este precaută cu privire la cât de departe merge cu ajustarea feței sale: “Ne place expresivitatea, mai ales în domeniul meu de activitate. Nu vreau să am o față înghețată. Fie că sunt în fața camerei de filmat sau cântând pe scenă, trebuie să rămân autentică în ceea ce privește emoțiile mele.”

Christina Aguilera a continuat apoi să își spună părerea despre înaintarea în vârstă, recunoscând că, pe măsură ce a intrat în diferite etape ale vieții, s-a simțit mai confortabil cu vârsta ei. “Să privești procesul de îmbătrânire ca pe un aspect negativ este o abordare super old-school… Mie îmi place foarte mult să mă simt mai sigură pe mine pe măsură ce îmbătrânesc. Ăsta este lucrul pe care trebuie să-l acceptăm cu adevărat. Este dăunător atunci când acest lucru devine o obsesie”.

Cântăreața a reamintit, de asemenea, tuturor că ceea ce funcționează pentru ea ar putea să nu funcționeze pentru altcineva și că nu există un răspuns universal pentru a avea o tranziție corectă a vârstei.

„Cred, de asemenea, că toată lumea are o perspectivă diferită asupra modului în care vrea să îmbătrânească. Este o conversație foarte personală – ceea ce funcționează pentru unii oameni s-ar putea să nu funcționeze pentru alții”, a spus ea.

Fiind în lumina reflectoarelor aproape toată viața ei, artista a trebuit să se confrunte constant cu criticile, dar asta a învățat-o că nu poți mulțumi pe toată lumea, spunând:

„Lucrurile se vor schimba pe măsură ce îmbătrânești, mai ales ca femeie… A fi în atenția publicului este un element în plus care îți poate complica viziunea despre tine însuți. Oamenii vor avea o opinie indiferent de ceea ce faci, indiferent de ceea ce porți. Pentru mine, arta este întotdeauna pe primul loc.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete