Charterele către Tunisia la modă

Cea mai accesibilă destinaţie exotică pe curse charter revine pe piaţa românească de turism, cu un raport calitate-preţ mai bun ca oricând. Hotelurile de 4 şi 5 stele all-inclusive, plajele cu nisip fin, impresionantele vestigii romane ori aventura în deşert sunt din nou la îndemâna românilor.

arcada din el jem

După succesul înregistrat în anii 2007-2008, când plecau către Tunisia câte şase chartere în fiecare săptămână, destinaţia a înregistrat un puternic recul, o dată cu primăvara arabă.

Stabilitatea politică a ţării din ultimii ani şi binecunoscutele atracţii turistice (Cartagina, El Djem, Sidi Bou Said, oraşul sfânt Kairouan, Chebika, insula exotică Djerba etc) au reaşezat Tunisia pe harta destinaţiilor preferate de turiştii europeni.

camile in asteptare

“Credem că Tunisia va fi destinaţia exotică a anului 2014, pentru că oferă un pachet complet de servicii: plaje de nisip, hoteluri all-inclusive, atracţii turistice moderne, shopping, aventură în deşert, ruine antice şi medievale bine conservate”, spune HAITHEM SOUANI, general manager Kartago Tours.

Atuurile ei sunt faptul că se află la doar două ore de mers cu avionul şi că are preţuri foarte bune, venind cu oferte turistice pentru toate buzunarele.

Practic, orice turist poate îmbina sejurul de plajă cu o gamă largă de atracţii: ruine romane (amfiteatrul de la El Djem), expediţii în deşert, cu plecări din Douze, oraşe cu centre antice şi medievale (Tunis, Hammamet), cartiere superbe (Sidi Bou Said), peisaje de care-ţi aminteşti toată viaţa (cum ar fi răsăritul sau apusul în deşert)… Tunisia este o destinaţie sigură, în care turiştii sunt trataţi ca nişte prinţi beduini sosiţi în vacanţă.

amfiteatrul din el jem

Un sejur de o săptămână în Tunisia porneşte de la 279 euro de persoană. Pachetul include: transportul cu avionul, 7 nopţi cazare la hotel de 3 * cu demipensiune sau all inclusive, transferurile de la aeroport la hotel şi retur. Detalii pe kartagotours.ro.

Kartago Tours, împreună cu Ambasada Republicii Tunisiene la Bucureşti şi cu Oficiul Naţional pentru Turism Tunisian lansează destinaţia Tunisia în cadrul unui eveniment organizat pe data de 12 martie, orele 17:30, la Phoenicia Grand Hotel, din Bdul Alexandru Şerbanescu, nr 87.

Acesta va fi urmat de un dineu tunisian şi de o tombolă, al cărei premiu va fi o excursie de două persoane în Tunisia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vacanta