Declarațiile Addei după 6 ani de căsătorie cu Cătălin Rizea: „Haos. El se ține supertare și nu îmi arată că uneori e afectat”

Adda și Cătălin Rizea sunt căsătoriți din anul 2016 și au împreună un băiețel. Ajunși la șase ani de mariaj, cântăreața a dezvăluit cum se înțeleg, mai ales că de o perioadă ea e bolnavă, are boala Lyme.

Cătălin Rizea e ajutorul Addei de când aceasta s-a îmbolnăvit. Cântăreața suferă de boala Lyme și face multe tratamente, soțul fiind cel care îi e alături.

„Haos. El se ține supertare și nu îmi arată că uneori e afectat', a spus el în podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a avut numai cuvinte de laudă despre căsnicie și despre Cătălin Rizea.

„Noi ne-am cunoscut la mare, întâmplător, pe plajă. Eu terminasem un concert și unul dintre prietenii lui încerca să o combine pe o prietenă de-a mea și am ajuns să ne combinăm noi. Nu atunci imediat, ci după câteva zile. Noi ne-am cunoscut în iulie 2014 și ne-am căsătorit în 2016. Dar el m-a cerut după vreo șase luni.

Acum e foarte prins și el, are emisiune, are proiecte și mă bucur foarte mult. Îl susțin, gândim împreună postările și cum să facem pozele, gândim împreună campaniile, noi suntem o echipă. Când e vorba de mine, el e omul din spate, și când e vorba de el, eu sunt. Eu vreau să îl susțin așa cum el m-a susținut atâția ani pentru că merită.

adda-si-catalin-rizea-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Merită pentru că este talentat, merită nu pentru că e soțul meu, ci pentru că e un om foarte talentat în ceea ce face. Îmi doresc să ajungă la potențialul lui maxim, la ceea ce merită', a spus vedeta în podcastul „Acasă la Măruță'.

Adda și Cătălin Rizea au împreună un băiețel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete