Cercei placați cu aur pe care să-i faci cadou

A început numărătoarea inversă pentru Crăciun, ceea ce înseamnă din ce în ce mai puțin timp pentru a cumpăra cadouri celor dragi. Asta nu este o problemă însă atunci când ești precaută și începi căutările din timp.

Se spune că experiențele sunt cele mai frumoase cadouri, însă nu trebuie să le lăsăm la o parte pe cele care rezistă în ani, cum ar fi bijuteriile placate cu aur.

De ce să alegi bijuterii placate cu aur

Încă din vremuri demult apuse aurul a fost corelat cu soarele, ceea ce aduce cu sine o simbolistică puternică: aceea a împlinirii, a perfecțiunii și a puterii. Considerat un metal prețios și nobil, aurul și bijuteriile confecționate sau placate cu acesta au dat mereu o notă de eleganță oricărui outfit au fost alăturate.

Marii creatori de modă preferă să accesorizeze ținutele lor cu aceste bijuterii care aduc o notă de eleganță până și vieții de zi cu zi și outfiturilor pe care nu le întâlnești pe covorul roșu.

Un alt avantaj al bijuteriilor placate în aur este acela că rezistă testului timpului, acest metal fiind rezistent la coroziune. Așadar, aurul nu este doar un metal prețios extrem de frumos, ci și unul care rezistă din generații în generații.

Cercei placați cu aur roz buni de dat cadou

Bijuteriile sunt printre cele mai de preț cadouri pe care să le oferi. Ori de câte ori sunt purtate, ele vor aduce un zâmbet pe buzele destinatarei și îi vei sări direct în gând amintindu-și de la cine are acel cadou minunat.

Darurile de Crăciun se comandă din timp, mai ales pentru a evita îngrămădeala sau întârzierea curierilor în acea perioadă aglomerată.

Îți venim azi în ajutor și îți prezentăm 5 perechi de cercei placați cu aur de la Roxanne’s pe care să-i comanzi pentru acele persoane dragi din viața ta.

1. Cercei placați cu Aur roz de 24K, cu cristale Swarovski, Bohemian Rhapsody 

Aurul roz este o culoare mai puțin întâlnită decât cel alb și cel galben, însă la fel de frumoasă și delicată.

Cerceii Bohemian Rhapsody, rafinați și de efect, sunt lucrați handmade în Israel.

Pietrele cu care sunt decorați sunt cristale Swarovski și Ametist, iar combinația dintre acestea este una pe care cu greu ți-o vei scoate din minte. Avantajul pe care îl au este că pot fi purtați atât la ținute de gală sau clasice, cât și la cele de zi cu zi pentru a aduce un strop de culoare.

2. Cercei placați cu Aur roz de 24K, cu cristale Swarovski, Silky Sage DeLite

5 cristale Swarovski dau acestor cercei acel farmec pe care îl merită. Culoarea adevărată a pietrelor nu poate fi redată în poză, deoarece aceasta se schimbă în funcție de cum bate lumina și de intensitatea acesteia. Tocmai de aceea trebuie să achiziționezi o pereche pentru a le cunoaște adevărata valoare.

3. Cercei placați cu Aur roz de 24K, cu cristale Swarovski, Grease Lightning

Acești cercei în formă de floare sunt tot ce ți-ai putea dori pentru a-i purta zi de zi. Cumpără-i pentru tine sau fă-i cadou cuiva drag, te asigurăm că nu vei regreta decizia luată.

Simbolul florii îți va pune în evidență trăsăturile delicate și cu greu îi vei putea da jos la sfârșit de zi sau când simți nevoia de o schimbare. Asta tocmai pentru că se potrivesc atât unui stil elegant, cât și unuia smart-casual deopotrivă.

4. Cercei placați cu Aur roz de 24K, cu cristale Swarovski, Purple Rain

Cerceii Purple Rain, în formă de fluture, formează o pereche gingașă care se potrivește atât pentru fetițe, cât și pentru mămici. Și astfel pot avea cercei la fel, pentru a strânge și mai tare legătura dintre ele.

Energia pozitivă pe care o transmit este greu de reprodus în cuvinte, așa că îți recomandăm să îi faci cadou și să îi privești cu drag ori de câte ori te întâlnești cu persoana care îi primește.

5. Cercei placați cu Aur roz de 24K, cu cristale Swarovski, Elizabeth

Ultimii din acest articol, dar nu și cei din urmă sunt Elizabeth, cerceii placați cu aur roz de 24 de karate. Forma lor de inimă va transmite un mesaj puternic persoanei dragi căreia îi oferi, iar cristalele în diferite forme și culori vor exprima toate felurile în care poți să-ți arăți dragostea pentru ea.

Toate aceste perechi de cercei pe care ți le-am prezentat sunt lucrate manual în Israel și au cuprins în ele toată dibăcia maeștrilor bijutieri. Pentru că sunt convinși de calitatea pe care o oferă, cei de la brandul Mariana Jewellery oferă garanție pe viață tuturor clienților. Așa că poți fi sigură că orice pereche ai lua cadou va putea rămâne moștenire din generație în generație.

Răsfață-le pe ființele dragi din viața ta cu bijuterii cu însemnătate și nu te vor uita niciodată!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial