Cenușa Zinei Dumitrescu va fi depusă la rădăcina unui liliac

Cenusa Zinei Dumitrescu va fi depusă la rădăcina unui liliac

Cenusa Zinei Dumitrescu va fi depusă la rădăcina unui liliac

Trupul neînsufleţit al Zinei Dumitrescu a fost incinerat sâmbătă dimineaţă la Crematoriul “Vitan-Bârzeşti” din Capitală. Cenușa Zinei Dumitrescu va fi depusă la rădăcina unui liliac.

Rudele celor care sunt incinerați trebuie să aștepte un anumit interval de timp până când vor putea intra în posesia urnei cu cenușă, iar acest lucru se întâmplă și cu cenușa “mamei Zina”.

Potrivit spynews.ro, o parte din cenușa Zinei Dumitrescu va fi depusă la rădăcina unui liliac alb pe care l-a plantat Ion Casian, directorul azilului din Ghermăneşti, acolo unde Zina Dumitrescu şi-a petrecut ultimii ani din viaţă. Ioan Casian va pune și o placă comemorativă, în amintirea fostei creatore de modă.

Cenușa Zinei Dumitrescu va fi depusă la rădăcina unui liliac

“Am luat un liliac alb pe care o să-l plantăm şi o să punem o placă comemorativă în faţa acelui liliac, pe care să scriem “În amintirea doamnei Zina Dumitrescu”, la noi, în grădina căminului.

Cătălin nu le-a luat, le-a lăsat acolo. El a luat tocul de ochelari şi trei perechi de ochelari. A spus „Asta vreau să fie amintirea mea, de la mama mea'. În rest, toate hainele le-a lăsat acolo şi a spus ca noi să le împărţim cui vrem. Eu le-am pus în saci, sunt la mine în birou. Şase saci de plastic, negrii. M-au sunat multe persoane de la Casa de Modă Venus care au lucrat cu doamna Zina. Bijuteriile erau toate la Cătălin. Şi acelea, despre care mulţi credeau că sunt din metale preţioase, Cătălin mi-a spus că au fost multe gablonţuri, fără valoare', a dezvăluit Ion Cassian la tv, potrivit wowbiz.ro.

 

 

 

Foto:libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete