Marcel Pavel, declarații despre soția sa. Aceasta are familia în Rusia: „Se gândește la țara ei”

Marcel Pavel este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România. Acesta este căsătorit de peste trei decenii cu Violeta Șmîșleava, de origine rusă. Fosta balerină a părăsit meleagurile natale pentru a fi împreună cu artistul.

Marcel Pavel se poate declara un bărbat împlinit. Din punct de vedere profesional îi merge foarte bine, iar alături de Violeta Șmîșleava, fostă balerină, trăiește o frumoasă poveste de dragoste care durează de mai bine de 30 de ani.

Soția cântărețului locuiește în România, iar țara noastră reprezintă în mod clar „acasă' pentru ea, însă are foarte multe rude rămase în Rusia. În contextul actual, Violeta este foarte îngrijorată, iar cântărețul a declarat că partenera sa ține legătura cu rudele de acolo cât de des poate.

„Soția mea are rude acolo, dar nu a mai comunicat de vreo 3 săptămâni cu ele. Așa câte un mesaj sporadic, dar inima ei este tristă. Ea e mai mult româncă acum, îți dai seama de 32 de ani e cu mine aici și se gândește la țara ei și își dorește să fie pace, ca și noi toți de altfel.', a declarat Marcel Pavel, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Artistul a mai spus pentru sursa mai sus menționată că de-a lungul anilor a avut mai multe planuri profesionale, însă acestea nu s-au realizat. Motiv pentru care Marcel Pavel a renunțat la unele dintre ele pentru a nu fi dezamăgit.

„Sunt atât de multe lucruri pe care nu le-am putut face și mi-aș dori să le fac, dar mi-ar trebui o viață. Să trăiesc vreo 120 de ani ar fi foarte bine. Omul are în instinctul său nemulțumirea întotdeauna ascunsă undeva că «Domle, parcă mai trebuia ceva» și atunci am zis să mai elimin din dorințele acestea ca să pot să fiu fericit, că altfel neîmplinirile îți aduc nefericire', a mai spus cântărețul pentru cei de la WOWbiz.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete