Celia, mămică pentru a doua oară. Primele imagini cu burtica de graviduță

Celia este una dintre artistele care au ales să părăsească România. Aceasta locuiește cu soțul și fiul lor, în vârstă de șapte ani, în Australia. Acum, frumoasa cântăreață în vârstă de 37 de ani este din nou însărcinată.

Celia a trecut printr-un moment dificil acum trei ani când a pierdut o sarcină. Acea perioadă a fost extrem de greu de depășit, însă acum soarele se pare că a răsărit din nou pe strada familiei lor. Se pare că Celia ar avea cinci luni de sarcină și în 2022 va veni pe lume cel de-al doilea copil.

„Nu pot să vorbesc, acum, dar mulțumesc pentru felicitări', a spus Celia pentru Fanatik.ro.

La scurt timp, frumoasa cântăreață a împărtășit vestea cea bună cu fanii săi de pe Instagram. Aceasta a postat o serie de fotografii cu burtica de graviduță și cu soțul ei. Amândoi radiază de fericire de când au aflat că vor deveni din nou părinți.

CeliaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Ieri a fost ziua mea (n.r 14 octombrie), ❤️m-am născut în acea zi în care bat clopotele in mai toate bisericile din țară. 🤍 O zi plină de rugăciune, în care probabil și cerul zâmbește 🙂 chiar m-am abținut tare să nu postez, deși mi-aș fi dorit să împărtășesc bucuria cu voi de ziua mea, am ales să mai ținem minunata veste pentru noi ceva timp.

Totusi s-a intamplat ca altcineva să dea vestea în locul nostru de ziua mea, iar acum, cum aș putea să neg cea mai mare bucurie a noastră??? E o binecuvântare faptul că după lungi încercări am reușit! 🙏

Puterile Cerești să fie zid puternic de protecție pentru familia mea, e dorința pe care o am de ziua mea, căci familia noastră se mărește cu încă un suflețel! 🤍🙏❤️
Aceleași gânduri curate le trimit către voi, protecție Divină și o zi minunată să aveți! 🤗', a fost mesajul artistei din dreptul frumoaselor fotografii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete