Silvia Dumitrescu sfidează trecerea timpului. Cum arată artista la 61 de ani?

Silvia Dumitrescu este una dintre artistele României care pare că a găsit elixirul tinereții. Dintotdeauna, cântăreața a fost o prezență nonconformistă pe marile scene și nici acum la 61 de ani nu renunță la ținutele care au consacrat-o.

Recent, Silvia Dumitrescu a susținut un concert într-o ținută îndrăzneață. Ea a purtat o pereche de colanți și o bluză mulată care îi scotea în evidență formele corpului său. Ținuta sa a fost apreciată, totuși, de Cătălin Botezatu chiar dacă nu mai este în trend astfel de combinație.

„La 61 de ani, Silvia e un pic rock, un pic gotic, mereu a fost cu sclipici, cu lanțuri, iar de siluetă nu i-a păsat, nu are complexe. Acest stil l-a păstrat până acum, nu e un stil chiar atât de desuet și de indecent, e un pic cam strâmtă bluza, dar să zicem că trece sub radar!', a declarat Cătălin Botezatu pentru Playtech.ro.

Silvia DumitrescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Silvia Dumitrescu sfidează totuși trecerea timpului și mai ales acum după ce a slăbit foarte mult este mult mai motivată să se afișeze așa cum o știe publicul încă din ținerețe. Nonconformistă, energică și cu multă poftă de viață și de cântat. Artista a dezvăluit cuma reușit să scape de kilogramele în plus.

„Am fost la medic şi mi s-a spus că am colesterolul mare. Prin urmare, trebuie să renunţ la grăsimi. De atunci am mese fixe, iar ultima masă este la şapte seara. Am renunţat la tot ce-mi place, la prăjeli, mai ales la dulciuri, de care eram dependentă. Pot să vă spun că mă simt mai bine acum, cu kilogramele în minus. Din păcate, nu reuşesc să merg la sala de sport, însă pot să spun că o alimentaţie sănătoasă contează enorm', a declarat Silvia Dumitrescu.

Foto: Facebook, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete