Celebrul actor și cântăreț David Cassidy a murit la vârsta de 67 de ani

Celebrul actor și cântăreț David  Cassidy a murit la vârsta de 67 de ani, anunțul fiind făcut chiar de familia acestuia.

David Cassidy a fost diagnosticat la începutul anului 2017 cu demență, acesta anunțând că își va încheia cariera, dorindu-și să se bucure de viață. Starea de sănătate a lui David Cassidy s-a înrăutățit săptămâna trecută, atunci când a fost spitalizat. Pentru că majoritatea organelor sale au început să cedeze, starul nu a mai putut fi salvat, familia anunțând decesul.

„David a murit înconjurat de cei pe care îi iubea, cu bucurie în inimă și eliberat de durerea care l-a țintuit atât de mult timp', a fost anunțul făcut de familie, potrivit digi24.ro, care citează BBC News.

David Cassidy avea 67 de ani și este cunoscut în special pentru rolul din serialul „The Partrige Family', unde l-a interpretat pe Keith Partridge. Acest serial s-a bucurat de mare succes în anii ’70, iar după terminarea acestuia, David Cassidy a reușit să își construiască o carieră solidă atât în actorie, cât și în muzică, devenind un idol al adolescenților din acea perioadă. De-a lungul carierei, David Cassidy a fost nominalizat de mai multe ori la premiile Grammy, iar albumele sale au fost vândute în întreaga lume.

David Cassidy s-a născut în anul 1950, la New York, într-o familie de artiști. Tatăl lui David Cassidy a fost cântăreț, iar mama acestuia a fost actriță.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu David Cassidy.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Samira Zenga, fiica antrenorului Walter Zenga, petrecere aniversară cu tematică mitologică-marină

Casa Regală a făcut anunțul. Principesa Sofia a ajuns în Elveția, pentru a fi alături de tatăl său

Alain Delon, surprins în compania unei jurnaliste cunoscute. Cine este femeia lângă care și-a găsit liniștea?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete