Celebri in familie

Ca si trasaturile fizice sau caracterul, si talentul artistic se mosteneste. Baldwin, Arquette, Roberts sunt doar cateva dintre familiile celebre de la Hollywood.

Atunci cand se indreapta spre cetatea magica a filmului, actorii sunt insotiti uneori de surorile sau fratii care isi doresc sa ajunga la fel de celebri. Ei viseaza, la randul lor, o cariera artistica. Dupa ce ating pragul gloriei, fratii celebri incep sa-si dispute succesul ori, dimpotriva, sa il imparta… frateste.

Fratii Baldwin

Cei mai cunoscuti si, cu siguranta, cei mai numerosi sunt fratii Baldwin: Alec (foto dreapta), Daniel (foto stanga), William (sau Billy) si Stephen. Desi seamana atat de bine intre ei – la fizic, au acelasi zambet, vorbesc la fel si au aceeasi atitudine -, sunt greu de confundat.
Cel mai mare este Alec, in varsta de 44 de ani. Cateva dintre rolurile sale cele mai importante sunt cele din Pearl Harbor (2001), The Edge (Infruntarea, 1997), unde a jucat alaturi de Anthony Hopkins, Looking for Richard (Richard al III-lea, 1996) si cel din Working Girl (O femeie face cariera, 1988).

Alec este considerat si cel mai atragator membru al familiei Baldwin. El este cel care are cel mai mare numar de admiratoare dintre totii fratii, iar casatoria sa cu actrita Kim Basinger, in 1993, a frant multe inimi. Alec si Kim au o fiica, Ireland Eliesse, in varsta de sase ani. Desi a inceput ca o frumoasa poveste de dragoste, relatia lor (ca si casnicia) a luat sfarsit in 2001, ca urmare a unei "nepotriviri de caracter", desi gurile rele spun ca actorul este cam violent…

Cu doi ani mai tanar deca Alec, Daniel Baldwin nu este la fel de cunoscut. El a primit roluri mici in filme care nu s-au bucurat de prea mult succes, aparand si in seriale de televiziune.
Cei mai multi admiratori ai lui William (Billy) Baldwin se regasesc intre elevele de liceu. Actorul, acum in varsta de 39 de ani, a jucat in Sliver, alaturi de Sharon Stone (1993) si in Fair Game (1995), unde a avut-o ca partenera pe Cindy Crawford. inainte de a deveni celebru, William a lucrat ca manechin. Desi este cel mai tanar dintre fratii Baldwin (are 36 de ani), Stephen si-a inceput cariera imediat dupa Alec, la inceputul anilor ’80. in ciuda aparentei sale rebele si a rolurilor bizare pe care le joaca, Stephen este cel mai atasat de viata de familie. Este casatorit cu o actrita si are doua fiice. Dintre filmele sale, cel mai cunoscut este Threesome (O fata, doi baieti, trei posibilitati), unde a jucat alaturi de Lara Flynn Boyle.

de Cristiana Constantinescu
(foto altocelebs.com)

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete-Personalitati