Adriana si Adrian Titieni – Joaca teatru in familie

Adriana si Adrian Titieni sunt un cunoscut cuplu de actori. In serialul tv "In familie", au fost sot si sotie si aveau doi copii – exact ca in viata, care, si de data asta, bate filmul!

Ii cheama la fel, sunt nascuti in zodia Gemenilor (la o diferenta de 13 ani si trei zile), sunt pasionati de arta dramatica, cred cu tarie in familie, iar destinul le-a incrucisat drumurile. Cum sa nu fii superstitios?
"Mi se parea de la inceput ca toate astea duc la un cuplu. Au fost tot felul de semnale de alarma", rade Adriana. "M-am indragostit incetul cu incetul…"
In 1998, el era un actor cunoscut, lector la Universitatea de Teatru, ea – studenta in anul I, "o mica vedeta" in "Danaidele" lui Silviu Purcarete.
Dupa primul semestru au devenit un cuplu, dupa primul an s-au casatorit.
La sfarsitul anului II s-a nascut Ariadna, iar la sfarsitul anului III – Marc, zis Babu.
La cei patru ani si jumatate ai ei, Ariadna rasfoieste serioasa revista "Avantaje", aruncandu-mi cate o privire iscoditoare, in timp ce Babu pare mai preocupat de desenele animate de la televizor decat de agitatia din casa.
"Nu suntem o familie cu venituri extraordinare, ni s-a intamplat sa o ducem greu, sa ramanem fara bani, dar nu am regretat niciodata ca avem doi copii", spune mama, cu mandrie.
"Sau ca am renuntat sa-mi cumpar o bluza in favoarea pampersilor. Cu ochisorii lor raman in suflet, pana la urma." Dar nu numai…
Adriana a jucat rolul Ofeliei in "Hamlet", in regia marelui Liviu Ciulei, a prezentat mai multe emisiuni la TVR, a jucat in "Oferta de serviciu", dar si in serialul "In familie" si momentan prezinta emisiunea "Trimineata".
Este o actrita cunoscuta si apreciata, "dependenta de mirosul scandurii", cum spune ea. "Scena miroase intr-un anume fel si da dependenta! Aceasta nu e o metafora, sa stiti, e realitatea! Marii actori renasc pe scena, cu fiecare rol, cu fiecare aparitie."
Cum reuseste Adriana sa imbine bogata viata de familie cu o meserie atat de solicitanta?
Simplu: "Acum – sunt mama, seara, la spectacol – sunt actrita, cu prietenii – sunt prietena". In plus, are o soacra buna, care o ajuta foarte mult, si un sot care o sprijina in tot ceea ce face. Diferenta de varsta dintre ei nu a fost un obstacol in calea iubirii.
"Eu nu sunt feminista, cred ca o femeie trebuie sa invete de la un barbat, iar eu am ce invata de la Adrian inca multi ani de-acum incolo. Nu atat datorita diferentei de varsta, cat faptului ca este un om special." Un tata si un sot cu mentalitate moderna, care se pricepe foarte bine la copii si primul care o indeamna sa-si continue cariera, sa se prezinte la casting-uri.
Adrian Titieni s-a facut actor pe vremea cand "90% dintre noi eram ingineri, si restul – cu optiuni vocationale sau induse, adica medici sau avocati. Mi-a fost rusine sa spun ca dau la Teatru, pentru ca intentia mea constituia o nebunie pe-atunci. Cand i-am spus ce vreau sa fac, diriginta mea (sotie de medic, ea insasi un respectabil lingvist, care zambea mult, dar radea putin) a inceput sa… rada!".
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete