Cele mai populare trenduri în materie de vopsire a părului pentru anul 2018. Celebrul balayage va fi înlocuit de o nouă tehnică

Vezi pozele

Unul dintre cele mai populare trenduri în materie de vopsirea părului în ultima perioadă a fost balayage-ul, care a venit după celebrul trend ombre. Este vorba despre o tehnică de vopsire prin care se realizează șuvițe blonde sau mai deschise decât nuanța naturală a părului.

Trendul balayage urmărește să ofere un look al unui păr care a stat mai mult în lumina soarelui. Chiar dacă este în continuare un look de succes, pe care multe femei încă îl cer în saloanele de înfrumusețare, specialiștii în hairstyling au anunțaț o nouă tendință în materie de vopsirea a părului pentru anul 2018, este vorba despre hair painting. 

Cele mai populare trenduri în materie de vopsire a părului pentru anul 2018

Această nouă tehnică este asemănătoare balayage-ului, însă se pune mai mult accent pe luminozitatea părului, iar șuvițele mai deschise la culoare trebuie să fie cât mai naturale.

În materie de coluri, anul acesta se poartă roșcatul natural, nu în nuanțe de roșu, ci mai mult cu nuanțe de cupru. De asemenea, nu se mai poartă negrul, ci nuanțe de șaten natural sau în culoarea ciocolatei.

Pentru a afla cum se realizează tehnica de hair painting, urmărește materialul video de mai jos!

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum să-ți faci acasă o cremă naturală de față din ceai verde? Hidratează în profunzime pielea și elimină ridurile

Cum poți prepara în casă un ser pentru hidratarea tenului? Îți protejează pielea și îi redă strălucirea

Cum să aranjezi o eșarfă în cadrul unui ținute în 25 de moduri diferite? Poți transforma o vestimenție banală într-una spectaculoasă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete