Cele mai mici tarife la vacanțele în Delta Dunării!

delta dunarii

O vacanță în Delta Dunării poate fi cea mai inspirată alegere pentru zilele fierbinți de vară, mai ales dacă vrei să te relaxezi într-o oază sălbatică, departe de agitația marilor orașe.

Gulliver Delta Resort te așteaptă într-un cadru natural uimitor, fiind realizat în completă armonie cu tot ce îl înconjoară – o vegetație luxuriantă, cu ape acoperite de nuferi colorați, salcii curgătoare și suprafețe întinse de stuf, precum și o faună surprinzătoare.

Diversitate de activități la Gulliver Delta Resort

Accepta invitația de a petrece o vacanță spectaculoasă în Delta Dunării și vei simți cum fiecare clipă este cuprinsă de magia locului. Hotelul Gulliver Delta Resort, splendid amplasat la confluența dintre canalul Uzlina și brațul Sf. Gheorghe, într-o zonă superbă a Deltei, îți oferă un bun punct de pornire în plimbări de explorare a împrejurimilor. Oferta de excursii opționale cu barca pe canalele și lacurile din zonă, este una bogată și plină de satisfacții.

În plus, și momentele de liniște petrecute la hotel aduc la fel de multe ocazii de a petrece timpul în cele mai inspirate moduri. Profită de încăpătoarea piscină pentru a te răcori sau odihnește-te în zona special amenajată de lângă piscină, cu șezlonguri și umbreluțe, pentru a te bucura de soare… sau de umbră în grădina luxuriantă cu balansoare și hamace.

La fel de bine, cei mici au parte de distracție la locul de joacă amenajat cu tobogane, leagăne, căsuțe colorate și trambuline. În timp ce, pasionații de pescuit pot practica activitatea favorită de pe pontoanele hotelului.

delta dunarii

Excursii cu barca pe tărâmul de poveste

Delta Dunării, cea mai bine conservată dintre deltele europene, este un loc superb de explorat, cu minunatele sale rezervații naturale care îți descoperă mii de specii de plante și copaci, precum și sute de specii de păsări și pești. Descoperă Sulina, cea mai însorită localitate din țară, aflată la cea mai joasă altitudine, care te va încânta cu legendele sale despre pirați, de unde și supranumele de „capitală a piraților'.

Explorează Pădurea Letea sau Pădurea Caraorman, care sunt singurele păduri de nisip din România și locul unde cresc liane cu lungime impresionante, de până la 25 metri, oferind un caracter exotic, remarcabil.

Dacă vrei să te relaxezi la soare pe plajă, localitatea Sfântu Gheorghe este un loc plin de feerie, unde Marea Neagră se întâlnește cu Delta Dunării și îți oferă priveliști splendide de jur împrejur. Aici, plajele sălbatice și casele tradiționale lipovenești completează un tablou lipovenesc.

De Geanina Ichim

Last Minute Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

*Weekend in Delta 3 nopti – tarife de la 474 lei/persoana – plecare din 06.07; sau de la 594 lei/persoana – plecari din 13.07; 20.07; 27.07.

*Delta pentru toti 4 nopti – tarife de la 489 lei/persoana – plecare din 02.07 si 09.07; sau de la 620 lei/persoana – plecari din 23.07; 20.07.

Servicii incluse: cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa/ all inclusive), transport autocar Bucuresti, transfer cu barca Murighiol – Uzlina – Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta