Cele mai inspirate cadouri pentru mama ta

Cele mai inspirate cadouri pentru mama ta

Nu trebuie să aștepți 8 martie sau ziua ei de naștere pentru a-i arăta mamei cât de mult o apreciezi, mai ales dacă în ultima perioadă v-ați văzut mai rar decât ți-ai propus, din cauza contextului actual. Înainte de orice atenție, acordă-i timpul tău, propune-i să faceți, atât cât este posibil, activități împreună și reamintește-i, ori de câte ori ai ocazia, cât de mult înseamnă pentru tine. Și pentru că fiecare mamă e cea mai frumoasă în ochii copilului ei, ajut-o să-și redefinească frumusețea și, mai ales, să se îngrijească mai mult de sănătate. Și pentru că merită răsfățată cât mai mult, în acest articol venim cu câteva recomandări de cadouri: Cremă de protecție solară

Tenul matur este mai predispus petelor pigmentare și ridurilor, cu precădere în timpul verii, din cauza soarelui. Alege o cremă cu factor de protecție solară cât mai ridicat, de peste 30. Dacă mamei tale nu îi place aspectul lucios al tenului, alege una mată sau un bb cream adaptat tenului ei. Din aceeași gamă, poți alege și o loțiune micelară sau o apă tonică care îi va revigora tenul.

Produse de make-up

O trusă de machiaj discretă, cu o paletă nude și o textură cremoasă reprezintă un cadou pe care mama ta îl va aprecia, mai ales dacă este o femeie cochetă și își evidențiază trăsăturile. Totodată, nu uita de ruj, însă, ține cont de faptul că o culoare stridentă nu face decât să accentueze imperfecțiunile unui ten sau ale danturii. Alege o nuanță cât mai apropiată de cea naturală sau una pe care pur și simplu o adoră și o folosește frecvent. Nu uita de pensule si aplicatoare care sunt esentiale, fie doar pentru aplicarea bb cream-ului, a rujului si pentru conturarea sprâncenelor. 

Parfumul preferat

Dacă mama ta are un parfum preferat, nu aștepta o ocazie specială pentru a i-l oferi, mai ales dacă sticluța începe să se golească. Dacă, efectiv, nu se îndură să-și cumpere un parfum scump, arată-i că o mamă e de neprețuit și răsfaț-o cu unul de lux, cu arome florale. Cu siguranță, mai ales dacă îi plac florile, va aprecia acest gest și mirosul special îi va reaminti de fiecare dată de tine. 

Un abonament la masaj

Un abonament la masaj o va ajuta, fără doar și poate, să se relaxeze, mai ales dacă e un lux pe care nu și-l permite. Ar fi de preferat să mergeți împreună măcar la prima ședință, pentru a petrece timp de calitate. Poți opta pentru un masaj suedez, în care se folosește presiune mai puternică, pentru ca efectul să fie unul garantat. Nu numai că veți uita de orice problemă, dar, după, veți reuși să vă odihniți și să dormiți profund. 

Un weekend la mare

Chiar dacă ai fost nevoită să-ți regândești concediul, fă-ți timp pentru un weekend la mare împreună cu mama ta. Doar voi două, mamă și fiică, întocmai ca două prietene nerăbdătoare să prindă dimineața răsăriturile, să facă plajă și să bea câte un cocktail la malul mării. Alege o plajă mai puțin frecventată de turiști, pentru a evita aglomerația.

Nu uita că lucrurile nu pot cumpăra timp și, tocmai din acest motiv, alege să petreci cât mai multe momente frumoase în familie, fiind alături de oamenii pentru care tu reprezinți totul. 

Sursă foto: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Sephora

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Avantaje.ro