Cele mai ciudate tradiții de Crăciun ale familiei regale. De ce cântărește Regina Elisabeta a II-a fiecare oaspete?

Fiecare familie are propriile tradiții speciale de Crăciun, fie că își petrece întreaga zi în pijamalele festive, fie că își deschide toate cadourile dimineața foarte devreme.

Și doar pentru că sunt una dintre cele mai faimoase familii din lume, familia regală nu este diferită… deși tradițiile din acest an ar putea arăta puțin diferit. Majestatea Sa, în vârstă de 95 de ani, a fost forțată să renunțe la călătoria ei tradițională la Sandringham, Norfolk, în timp ce Marea Britanie se luptă cu cazurile în creștere rapidă ale variantei Omicron.

În schimb, monarhul va rămâne la Castelul Windsor pentru al doilea an consecutiv. Dar, în mod normal, familia regală se îndrepta spre Sandringham Estate din Norfolk în Ajunul Crăciunului pentru a petrece împreună ziua specială.

Cele mai ciudate tradiții de Crăciun ale familiei regale. De ce cântărește Regina Elisabeta a II-a fiecare oaspete?

De la cântărirea fiecărui oaspete înainte și după prânzul de Crăciun până la meniul personalizat al cățeilor regali, iată câteva dintre cele mai ciudate și minunate tradiții festive ale familiei regale.

Cei mai importanți membri ai Familiei Regale ajung ultimii. Dacă faci parte dintr-o familie regală, totul depinde de statutul tău în familie. Vorbind pentru Wales Online în 2014, autorul regal Brian Hoey a dezvăluit că membrilor familiei li se acordă o anumită oră pentru a sosi cu o săptămână înainte de sărbători.

„Acelor membri ai familiei care au fost invitați să petreacă vacanța cu regina și prințul Philip li se spune de către Crown Equiry, care organizează toate transporturile, în ce ordine urmează să ajungă la Sandringham, moșia reginei Norfolk, și la exact la ce ora. Totul este organizat în funcție de precedență și vechime, cei mai mici și mai puțin importanți ajungând primii și prințul Charles și ducesa de Cornwall, ducele și ducesa de Cambridge și copiii lor, ultimii', a declarat Brian Hoey.

Cadourile sunt schimbate în Ajunul Crăciunului. În mod normal, petrecem tot Ajunul Crăciunului spunându-le copiilor că nu pot deschide niciun cadou devreme. Potrivit expertului regal Robert Jobson, familia regală își schimbă cadourile în Ajun respectând o moștenire germană, deoarece soțul reginei Victoria, Albert, a început tradiția după nunta lor din 1841.

„Familia Regală a făcut-o în fiecare an de atunci. În Ajunul Crăciunului, când toți s-au adunat, nepoții și strănepoții Reginei pun ultima decorațiune a bradului de Crăciun de 20 de metri din Salonul Alb. Cadourile se vor deschide în acea zi la ora ceaiului, deoarece familia regală încă ține practica germană de a-și deschide cadourile în Ajunul Crăciunului', a spus Robert Jobson, potrivit The Sun. În loc să fie puse sub brad, cadourile se așază pe o masă în Salonul Roșu.

Cina de Crăciun nu este singura masă mare a zilei. În timp ce cei mai mulți dintre noi au o cină ușoară în Ajunul Crăciunului, Regina face tot posibilul și găzduiește un banchet elegant pentru cei mai apropiați și dragi ei. Cu bărbații în smoking și femeile purtând diademe, familia regală servește miel, creveți și alte produse din interiorul proprietății Norfolk.

Fostul bucătar regal Darren McGrady, care a lucrat pentru familie timp de 11 ani, susține că membri familiei regale servesc un mic-dejun complet în dormitoarele lor în dimineața următoare. Și dacă asta nu a fost suficient, bucătarul a declarat pentru Daily Mail că familia servește la cina de Crăciun preparate din mistreț.

„Când am fost acolo era tradițională bucătăria englezească veche: un cap de mistreț umplut pe platouri, limba de bou și șuncă fiertă și prăjită, somon și vânat. Cartofii aruncați în sos olandez, roșii feliate sau salatele sunt suficiente ca garnitură”, a declarat fostul bucătar regal Darren McGrady.

Chiar și cățeii reginei au un meniu personalizat. Animalele de companie fac cu adevărat parte din familie, iar Regina se asigură că iubiții ei corgi au un răsfăț special de Crăciun. Cățeii o masă specială de Crăciun, care consta din cele mai proaspete produse locale: iepure proaspăt, carne de vită sau pui cu orez și varză.

Fiecare oaspete este cântărit înainte și după cina de Crăciun. Regina îi cere fiecărui oaspete să „se cântărească' folosind un cântar antic atunci când ajung prima dată la moșia Sandringham din Norfolk pentru perioada Crăciunului. Dar toate acestea sunt pentru a se asigura că oaspeții se distrează de minune și pentru a se asigura că sunt „bine hrăniți'. Tradiția datează de la domnia regelui Edward al VII-lea la începutul anilor 1900 – și se aplică tuturor membrilor clanului regal.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete