Alec Baldwin, primele sărbători după tragedia care i-a schimbat viața: „Trec printr-o perioadă grea”

Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, a postat un videoclip pe Instagram cu câteva zile înainte de Crăciun în care le-a mulțumit celor care i-au transmis mesaje de încurajare în urma tragediei de la filmările „Rust'.

„Mi-am luat un moment pentru a le mulțumi tuturor oamenilor care mi-au trimis cuvinte calde și cele mai bune urări, putere, speranță și rugăciuni, gânduri și multă încurajare. Am primit sute, sute de e-mailuri de la prieteni, familie, colegi și oameni de la care nu am mai auzit de mult timp pentru a-mi trimite putere și urări de bine și așa mai departe. Le sunt foarte recunoscător', a spus actorul pe Instagram în timp ce stătea afară.

Alec Baldwin a vorbit despre tragedia de pe platourile de filmare în care a ucis-o pe directorul de imagine Halyna Hutchins în octombrie, spunând: „Aștept cu nerăbdare ca unele aspecte ale acestui lucru să lămurească, desigur. Pentru toți cei care sunt implicați în asta, nu va fi niciodată uitat pentru că cineva a murit atât de tragic. Eu nu uit, nu trece o zi în care să nu mă gândesc la asta', a adăugat actorul.

Alec-Baldwin1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

În ultima perioadă, vedeta Saturday Night Live și-a petrecut timpul alături de soția sa și cei șase copii ai lor.

„Este adevărat, îmi pasă doar de soția mea și de copiii mei și de a merge mai departe cu viața mea și de a încerca să trec printr-o perioadă grea, o perioadă cu adevărat grea. Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au transmis urări de bine, care mi-au transmis sprijinul lor. Sunt foarte recunoscător pentru asta, mă simt foarte stânjenit să trec prin asta, a fost foarte greu. Sărbători fericite tuturor. Sper că ești la fel de norocos ca și mine și ești acasă cu familia ta. Eu sunt acasă cu familia mea', a spus el.

Baldwin a adăugat: „Nu am nimic inteligent sau original de spus, doar le mulțumesc oamenilor care mi-au trimis aceste urări grozave. Fiți în siguranță, purtați o mască, faceți vaccinul. Nu-l lăsați pe Moș Crăciun să coboare pe horn fără o mască.”

La începutul acestei săptămâni, o sursă a declarat pentru PEOPLE că Baldwin și soția sa Hilaria, în vârstă de 37 de ani, se concentrau pe „petrecerea unei vacanțe liniștite' cu cei șase copii ai lor în Hamptons anul acesta.

Cuplul are fiicele Carmen Gabriela, 8 ani, și María Lucía Victoria, 8 luni, plus fiii Rafael Thomas, 6 ani, Leonardo Ángel Charles, 5 ani, Romeo Alejandro David, 3 ani, și Eduardo „Edu' Pao Lucas, 13 luni. Baldwin este, de asemenea, tatăl Irlandei Baldwin, 26 de ani, din căsătoria anterioară cu Kim Basinger.

„Le plac sărbătorile cu copiii lor încă mici. Pentru Alec și Hilaria, să vadă bucuria în ochii copiilor lor a fost magic în timp ce se pregătesc de Crăciun. Accentul lor înainte de Crăciun a fost pe copii, împodobirea bradului, coacerea și petrecerea timpului de calitate împreună. Ei vor ca micuții să aibă cea mai bună vacanță și sunt încântați să-i vadă deschizând cadourile”, a declarat sursa.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete