Cele mai bune povești sunt scrise de propriile experiențe

Daca dorești o relaxare cu adevarat memorabilă în aceasta vara, descoperă Debrețin și cel mai modern ștrand al Ungariei.

NATURA ÎN ORAȘ

Datorită infrastructurii rutiere dezvoltate, la Debrețin se poate ajunge rapid și convenabil pe autostradă. Hotelul Aquaticum Wellness de patru stele, ideal pentru familii, și complexul Aquaticum SPA de cinci stele sunt situate în îmbrățișarea frumoasei Păduri Mari, într-un mediu urban, dar liniștit și calm.

ESTE BINE SĂ FIM ÎMPREUNĂ

Cu un accent special pe odihna familială fără griji, hotelul oferă o gamă largă de servicii pentru copii și familie.
În ceea ce privește cazarea, putem alege dintre camere și apartamente spațioase. Printre camerele cu posibilitate de paturi suplimentare și paturi cu etaj, putem găsi cu toții cea mai convenabilă soluție. În uriașul loc de joacă a fost conceput pentru toate vârstele, aici toți copii, de la cei mai mici la adolescenți, se distrează. Jocurile de creativitate, castelul gonflabil cu două etaje cu tobogane, consolele de jocuri, mesele de foosball și ping-pong vă ajută să vă relaxați. La sfârșit de săptămână, familiile sunt primite cu programe de animație distractive. Restaurantul oferă, de asemenea, o gamă largă de mâncare bebe, un meniu pentru copii și masă suedeză pentru copii. Din hotel vă puteți plimba confortabil până la paradisul magnidic acvatic, cel mai modern strand din Ungaria, până la baia de aventură mediteraneană interioară, care evocă o atmosferă tropicală pe tot parcursul anului, și la baia termală, un faimos sanctuar terapeutic.

LUME ACVATICĂ DE BASM
Ștrandul Aquaticum are o suprafață de apă de 5700 de metri pătrați și este, fără îndoială, unul dintre cele mai speciale complexuri din țară. Vă puteți scălda în 15 bazine diferite și vă puteți testa curajul pe un tobogan care are o lungime de aproape 1 km. Pereții înalți cu plante verzi, cascadele albastre, atracțiile acvatice excitante, zona distracției pentru copii și zona de sport modernă oferă pur și simplu oportunități fantastice de recreere pentru toate vârstele.
Nu în ultimul rând, nu trebuie să renunțăm la experiențele de apă din Aquaticum într-o zi ploioasă și mai rece. În Baia de aventură mediteraneană interioară, ne putem simți ca pe o plajă tropicală în fiecare zi a anului. Cu climă veșnică de vară, piscine de aventură și tobogane, puteți avea divertisment pe tot parcursul zilei pentru toate vârstele. Vă puteți relaxa în renumitele piscine termale ale băii termale și puteți încerca frumoasa Lume a Saunei, unde puteți chiar să participați la un program captivant de saună.

EXPERIENȚE PE USCAT ȘI APĂ
După aventurile acvatice, există o mulțime de activități din care să alegeți în zonă. Grădina de animale și plante din vecinătatea Aquaticum, precum și Pădurea Mare menționată mai sus, oferă o reîncărcare perfectă pentru familii pe tot parcursul anului. În plus, în timpul verii putem lua parte la o serie de evenimente de înaltă calitate, cum ar fi bine-cunoscutul festival de muzică Campus, Zilele Vinului și Jazzului sau Carnavalul florilor.
Un lucru este sigur, fie vorba de recreare pasivă sau activă, vei avea experiențe memorabile în Aquaticum!

Vezi şi Top 10 piscine din București în 2022!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial