Cele mai bune articole pentru relaxarea în curte

Odată cu apropierea sezonului cald revin și momentele de care îți amintești cu atât de mult dor de mesele de familie în curte, grătarele cu prietenii, citirea unei cărți în timp ce auzi cântecul păsărelelor. Aceste clipe neprețuite aproape că nu pot fi mai bune de atât. Cu toate acestea, pot cuprinde nuanțe noi și detalii semnificative. Află din acest scurt text ce articole poți achiziționa anul acesta pentru a îți adăuga încă un obiect în peisajul poveștilor de neuitat cu cei dragi la întâlnirile în aer liber.

Top 3 articole pentru întâlnirile din curtea ta

Fiindcă începutul trebuie să aibă un gust bun, primul articol adus în discuție este grătarul electric. Acest produs are o mulțime foarte utilă de funcții și accesorii ce așteaptă să fie lăudate în fața prietenilor tăi. Între diversele modele pe care le poți vedea pe Altex.ro poți găsi grătare electrice care au funcții de cod al culorilor, care reprezintă diverse etape ale încălzirii/coacerii alimentelor gătite, depinzând de culoarea cu care se aprinde beculețul de pe grătar. Alte grătare au programe de încălzire presetate pentru diferite tipuri de carne (pui, porc, pește, cârnați etc.), dar și pentru mâncare congelată. De asemenea, pentru toate modelele nivelul căldurii este reglabil astfel încât poți găti carnea exact așa cum dorești, dar poți și să prăjești pâinea și legumele. De asemenea, spre deosebire de grătarul manual a cărui folosire aduce cu sine unele probleme clasice precum faptul că te poți arde în orice moment, grătarul electric vine cu măsuri de siguranță precum mânerele care rămân mereu reci.

Dar ce poți face dacă, în timp ce mâncați preparatele gătite pe noul tău grătar electric, afară începe să plouă? Să vă grăbiți cu toții în casă? Nu, cel puțin nu și dacă ai cumpărat deja o umbrelă de grădină. Este vorba de umbrelele acelea imense, de câțiva metri, ce pot fi mereu văzute pe terasele localurilor. O astfel de umbrelă e protectorul perfect al unei mese în aer liber atunci când vremea nu ține cu voi și vă aduce în cale o ploaie scurtă, care altfel ar distruge masa voastră perfectă în familie.

Acum că ați mâncat și ploaia s-a încheiat, ce poți face mai bine decât să te relaxezi într-un balansoar? Aceste bănci-leagăn costă mai puțin decât te-ar face să crezi dimensiunile lor impresionante. De altfel, se pot transforma într-o bază din care să urmărești zilnic natura ce se așterne la câțiva metri de casa ta, în grădină sau în curte. De asemenea, balansoarul poate fi o jucărie foarte plăcută pentru copii tăi și prietenii acestora și o bucurie pentru tine, în timp ce îi urmărești distrându-se.

În final, e important de ținut minte că întâlnirile cu familia și prietenii la grătar sunt mult mai plăcute în spațiul personal, fie curte sau grădină, decât într-un spațiu public, datorită intimității și liniștii spațiului personal. Acesta e un motiv în plus să îți transformi curtea într-o platformă perfectă pentru astfel de întruniri de vară.

 Sursa foto: pexels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial