Cele 3 elemente din lookul tău care trebuie să te definească, nu să urmeze trend

Orice femeie își dorește să se simtă bine în pielea ei, să arate bine și să fie admirată, motiv pentru care, în funcție de timpul și bugetul disponibile, fiecare își construiește o rutină pentru îngrijirea sa exterioară. Pentru o stare de bine, acest lucru trebuie să fie complementar cu o grijă constantă asupra echilibrului nostru interior. Crearea unei armonii între trup și suflet este, de fapt, rețeta perfectă pentru a fi cu adevărat bine.

Fie că vrem să recunoaștem sau nu, trăim într-o lume a aparențelor și se întâmplă adesea să uităm fix de lucrurile importante. Astfel, de preocupăm adesea de exteriorul nostru și constatăm, la un moment dat, că deși avem lucruri frumoase, mergem regulat la saloanele de înfrumusețare și facem sport, ceva ne lipsește totuși pentru a fi cu adevărat împlinite. De multe ori, asta se întâmplă deoarece pe micile ecrane și în mass-media este evidențiat doar exteriorul, iar trendurile se referă doar la modă, nu la suflet. Astfel, din când în când, este bine să luăm o pauză de la fuga după validare și să ne petrecem puțin timp singure, pentru a ne descoperi și a înțelege care ne sunt nevoile. Un look desprins din reviste este întotdeauna dorit de către femei, dar multe dintre ele nu stau să se gândească dacă acea imagine le reprezintă sau este doar ceea ce au copiat pentru a primi admirație din partea celor din jur. 

Iată trei elemente importante din lookul tău care trebuie să te reprezinte, nu doar să se încadreze în trendurile actuale:

  1. Manichiura

Mâinile sunt cartea de vizită a oricărei femei, iar acest serviciu a fost dus de către specialiștii din domeniu, de multe ori, la rang de artă. Dacă înainte femeile aveau doar câteva nuanțe de ojă pe care le îndrăgeau și le foloseau pentru ca mâinile lor să arate frumos, iată că acum avem norocul să putem alege dintre sute de culori și modele disponibile la saloanele de specialitate. Există acum pe piață atât de multe culori de oje semipermanente ce transformă chiar și o manichiură simplă într-una spectaculoasă, prin culoare și textură, încât, cu siguranță, o poți găsi pe cea care te reprezintă, dincolo de trendurile toamnei ce se apropie. 

  1. Tunsoarea

Există periodic câte un trend în hairstyling, pe care foarte multe femei îl urmează, fără a fi interesate dacă li se potrivește fizionomiei, dacă le completează trăsăturile sau nu. Aici este extrem de importantă influența hairstylistului. El poate să-i explice clientei care sunt punctele ei forte și cum pot fi evidențiate, mai ales atunci când trendul nu este unul favorabil pentru aceasta. Astfel, întotdeauna o tunsoare care să te pună cu adevărat în valoare va fi mai importantă decât urmarea unui trend efemer. 

  1. Vestimentația

Industria modei este una dintre cele mai dinamice, însă, chiar și așa, observăm adesea că specialiștii în domeniu nu sunt mereu de acord. Trendurile lansate în modă, de la un sezon la altul, se regăsesc în toate magazinele, de la cele din piață, pline cu replici dubioase, până la cele ale marilor case de modă care le-au lansat. Atunci când ne alegem haine trebuie să ținem cont de corpul și de personalitatea noastră, dacă ne dorim ca ceea ce purtăm să ne completeze cu adevărat trăsăturile. Este în regulă să purtăm ceea ce ne reprezintă și ne face să ne simțim bine, deoarece tendințele nu pot fi potrivite pentru absolut orice siluetă. Dacă vrei să fii în pas cu moda, poți apela la cel mai simplu artificiu: accesoriile. Investește în câteva accesorii ce se asortează ușor la orice ținută și, ulterior, îți poți cumpăra modele în vogă.

Femeile au tendința de a fi mai mereu nemulțumite de propriul corp și, deși investesc uneori sume destul de mari, uneori nu par să-și găsească identitatea. 

Sursa foto: Shutterstock 

(P) Material publicitar realizat împreună cu Foreverlash.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial