Cel mai bun slot pentru fiecare sezon

Fenomenul jocurilor de noroc a luat amploare în ultimul timp, iar lucrul acesta în se datorează, în mare parte, numărului tot mai mare de sloturi lansate. Concurența acerbă din domeniul iGaming-ului obligă furnizorii de top să se inspire din orice pentru jocuri. Așa s-a ajuns ca frumusețea anotimpurilor să ducă la lansarea unor jocuri interesante. Christmas Jackpot Bells, Burning Hot, Summer Bliss și Autumn Queen poate că nu vă spun multe la o primă vedere, dar sunt titlurile unor păcănele online inspirate din frumusețile fiecărui anotimp al anului. 

Christmas Jackpot Bells

Crăciunul este una dintre cele mai așteptate sărbători și conform dezvoltatorului Playtech, acțiunea se centrează în jurul acestui eveniment.  Vremea de afară nu este tocmai prietenoasă pe timp de iarnă, însă elementele jocului Christmas Jackpot Bells îl fac să nu simți frigul de afară. Grafica superioară și ecranul de un roșu aprins, ornat cu decorațiuni specifice Crăciunului te așteaptă să te bucuri de acțiune. Jocul se desfășoară pe cinci role și trei rânduri, iar premiile sunt acordate prin intermediul celor cinci linii de plată.

Burning Hot

Primăvara este anotimpul în care natura prinde viață, iar printre plantele care înfloresc se regăsește și trifoiul cu patru foi. Acesta este o variație a trifoiului comun cu trei foi și la aproximativ 10.000 astfel de plante, apare și un trifoi cu patru foi, despre care se spune că este aducător de noroc. Amusnet Interactive nu este singurul dezvoltator de jocuri care s-a inspirat din această poveste, dar trifoiul cu patru foi apare prominent în grafica jocului Burning Hot

Acest joc este unul dintre cele mai populare titluri ale furnizorului și face parte din categoria jocurilor clasice pe cinci linii de plată. Volatilitatea sa este scăzută spre medie și RTP-ul său este de 96.45%, media industriei. 

Summer Bliss

Lansat la mijlocul anului 2014, Summer Bliss pe cât de simplu de înțeles este, pe atât este de interesant. Atmosfera se petrece pe o plajă însorită, ceea ce reiese și din simbolurile stivuite pe ecranul alcătuit din cinci role și trei rânduri. Grafica și animația sunt remarcabile, iar simbolurile arată atmosfera interesanta și viața fericită pe care o trăiești în timpul vacanțelor de vară. Iahturi, corăbii, valuri, băuturi, fete frumoase și stele de mare, toate sunt simboluri ce aduc premii substanțiale. Toate acestea sunt elemente care fac Summer Bliss un adevărat joc de distracție și câștig, care te poartă printr-o vacanță de vis.

Autumn Queen

Toamna reprezintă una din acele perioade ale anului în care vremea se menține frumoasă, deși temperatura de afară poate nu mai este la fel de ridicată precum a fost vara. Totuși, aerul cald și culorile specifice acestui anotimp pot fi luate oriunde te duci prin intermediul jocului Autumn Queen de la GreenTube. Frumos ambalat și prezentat prin intermediul unui ecran format din cinci role și patru rânduri, jocul oferă 40 de linii de plată. Variația este mare, ideală pentru toți jucătorii. Design-ul este frumos, culorile sunt specifice anotimpului, iar o singură rotire norocoasă aduce după sine premii consistente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial