Ce se întâmplă cu titlurile regale ale Prințului Harry și ale lui Meghan Markle după interviul oferit lui Oprah?

reacția reginei Elisabeta a II-a după ce ducii de Sussex au decis să devină independenți

Regina Elisabeta a II-a a făcut o primă declarație după interviul anului oferit de Meghan Markle și prințul Harry, însă puțini admiratori au remarcat un detaliu foarte important.  

Regina a ales să facă o abordare mai personalizată și i-a numit pe cei doi, pur și simplu, Meghan și Harry, în ciuda faptului că luna trecută s-a referit la pereche drept Ducele și Ducesa de Sussex, dând de înțeles astfel că le-ar fi retras aceste titluri. Regina a susținut că întreaga familie regală este întristată de dezvăluirile făcute în timpul interviului cu Oprah Winfrey.

Majestatea Sa a insistat, de asemenea, că acuzațiile de rasism vor fi abordate în privat de către palat.

„Întreaga familie este întristată să afle cât de grei au fost ultimii ani pentru Meghan și Harry. Problemele ridicate, în special cea referitoare la culoarea pielii micuțului Archie, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios și vor fi abordate de către familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri ai familiei mult iubiți'.

În timpul interviului lor, Harry și Meghan au susținut că un membru al Familiei Regale a comentat culoarea pielii fiului lor. Niciunul dintre cei doi nu a dezvăluit numele în timpul interviului. După lansarea interviului, Oprah a susținut că remarca nu a fost făcută de regină sau prințul Philip.

Meghan a comentat, de asemenea, despre cum nu ar fi fost susținută de „The Firm' în timp ce se străduia să se adapteze la viața regală.

„Voi spune că am intrat în ea naiv pentru că nu am crescut știind prea multe despre Familia Regală. Nu a fost ceva care a făcut parte din conversația de acasă, nu a fost ceva pe care l-am urmat', a declarat Meghan Markle.

Meghan a comentat, de asemenea, despre sănătatea ei mintală și despre modul în care aceasta a fost afectată în timpul calvarului lor. Harry, însă, a recunoscut că nu știa despre unele dintre luptele prin care trecea.

„Habar n-aveam ce să fac. Nu eram pregătit pentru asta. Am fost și într-un loc foarte întunecat, dar am vrut să fiu acolo pentru ea', a adăugat Harry.

Harry a susținut, de asemenea, că fratele și tatăl său rămân prinși în instituția regală, lucru de care nu a putut să se desprindă decât datorită soției sale.

„Eu însumi am fost prins, dar nu știam că sunt prins.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete