Ceartă pe rețelele de socializare din cauza găurii din mânerul cratițelor

Rețelele de socializare sunt un teren minat pentru dispute. Când un subiect trezește interes, el se transformă imediat în polemică. Zilele acestea gaura din mânerul cratițelor a fost subiectul principal de dezbateri, păreri și contraziceri.

Tu știi pentru ce sunt găurile din mânerul cratițelor?

În ciuda faptului că le folosesc aproape în fiecare zi, unii oameni încă nu știu sau abia acum învață de ce cratițele lor au găuri în mâner. Au existat multe dezbateri online despre subiecte și obiecte la care nimeni nu s-ar fi gândit că pot trezi interes… iar recent utilizatorii se întreabă dacă găurile din mânerul unei cratițe au fost destinate unui scop mai mare și mai important în bucătărie.

Unii susțin că sunt acolo doar pentru ca o persoană să își poată agăța cratița de un cârlig atunci când nu este folosită, în timp ce alții cred că au fost adăugate la design pentru a face gătitul mai ușor. O femeie pare că a descoperit secretul acestei găuri din mâner: „Nu știi unde să pui lingura de lemn când gătești? Pune-o în partea cu orificiul din mâner, astfel încât să o ai mereu la îndemână când vrei să amesteci preparatul din cratiță'.

Ca răspuns, un alt utilizator a adăugat: „Gaura dintr-un mâner de oală este doar pentru lingura ta poate, dar inițial ea a fost gândită pentru agățat. Forma este concepută să fie suport pentru ustensile, este modelată special pentru a ține cratița agățată'.

Cu toate acestea, nu toată lumea este convinsă de utilizarea sa secundară, un utilizator spunând că este „proastă inginerie', deoarece astfel se destabilizează mânerul.

Un utilizator a spus: „Gaura este evident pentru agățarea cratiței. Utilizarea secundară cea cu lingura, este practică, dar îmi este foarte greu să cred că este altceva decât o utilizare accidentală evoluată'.

Un alt utilizator a adăugat: „Cu siguranță nu este conceput pentru asta. Poate este o caracteristică secundară, dar nu și motivul principal al găurii'.

Un al treilea utilizator a spus: „Se pare că funcționează doar pentru o combinație foarte specifică de lingură și oală. Nu toate lingurile pot fi introduse în gaură.”

„Dacă mânerul lingurilor este prea scurt sau prea gros? Dacă oala nu are în primul rând o astfel de gaură în mâner?

„Dacă unghiul este prea abrupt și nu îl pot introduce mânerul lingurii?”

“Poate că sunt doar eu, dar care ar fi răul dacă las lingura în oală? Lemnul nu transferă atât de bine căldura.”

Încă un utilizator a adăugat: „Tu ai prefera să echilibrezi precar o lingură pe o suprafață fierbinte decât să o așezi pe o farfurie sau un bol sau aproape orice altceva plasat lângă aragaz?”

„Imaginea inclusă chiar mă sperie pentru că acea lingură de lemn va face lucruri oribile când va cădea chiar lângă arzătorul de pe aragaz…'

Deci… ce ziceți? Pentru ce este gaura din mâner?

„Toată noaptea de Anul Nou i-am cusut ochii'. Medicii oftalmologi ne avertizează despre petarde

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri