Anamaria Prodan a răbufnit după ce s-a văzut la judecătorie cu Laurențiu Reghecampf. Câți bani are să îi dea: „Fiind o familie de milionari nu vorbim în acest proces despre 300.000 sau 500.000 de euro”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au văzut ieri, 4 aprilie, față în față la judecătoria Buftea, la a doua înfățișare în procesul de divorț. Imediat după, ea a vorbit despre partaj, despre banii pe care îi au de împărțit.

Anamaria Prodan s-a prezentat la judecătorie alături de Sarah, fiica ei cea mică, și de Bebeto, băiatul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. De partea cealaltă, antrenorul a apărut la proces alături de Luca, băiatul lui din căsnicia cu Mariana Pfeiffer.

Nu au stat de vorbă, și-au evitat chiar și privirile. După înfățișare, Anamaria Prodan a răbufnit și a vorbit despre partaj, despre banii pe care trebuie să îi împartă. „În primul rând, nu se va termina astăzi această poveste. Va fi una lungă, a cărui durată nu o pot anticipa! Mă aștept la respectarea legii române, care spune foarte clar că jumătate din bunurile și rezultatele muncii comune din perioada în care am constituit un cuplu trebuie să ajungă la mine și la copilul nostru.

El trebuie să dea jumătatea din ce a câștigat cât timp am fost împreună. Nu știu dacă are în vedere acest lucru. Pe de altă parte, nu are, după mine, de unde să aducă tot ce a luat din casa noastră. Și mă refer și la bani, și la mobilă, și la alte lucruri', a precizat Anamaria Prodan, în vârstă de 49 de ani, conform playtech.ro.

anamaria prodan proces laurentiu reghecampf 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„El face ce vrea cu viața sa, eu, la fel, la rândul meu. Însă trebuie să ne fie clar că fiind o familie de milionari nu vorbim în acest proces despre sume de partaj de genul 300.000 sau 500.000 de euro. Nu, în niciun caz! Suntem o familie de milionari, ca atare sumele vor fi consistente', a mai adăugat ea.

Anamaria Prodan a dezvăluit că nu doar în România are procese cu Laurențiu Reghecampf, ci și în străinătate.

„Am deschis procese împotriva sa nu doar în România, ci și în Statele Unite ale Americii și în Emiratele Arabe Unite. Acolo, în Emirate, spre exemplu, mă aștept ca dreptul la proprietate, fiindcă anumite bunuri sunt pe numele meu, să fie respectat cu sfințenie și să se reglementeze poate mai repede ca la noi. S-ar putea ca el să aibă probleme mari în Emiratele Arabe Unite! Vom vedea!', a mai adăugat ea.

În prezent, Laurențiu Reghecampf și-a format o familie alături de Corina Caciuc, femeia care îl va face tată pentru a treia oară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete