Ce trenduri aduce anul 2023 în materie de design interior?

Odată cu planurile pentru noul an ce se apropie cu pași repezi, amenajarea și decorarea potrivită a spațiilor interioare începe să apară pe lista obiectivelor noi, din ce în ce mai frecvent. Pentru că fiecare spațiu are povestea și personalitatea sa, este important să facem alegerea potrivită atunci când vine vorba de design interior.

În anul 2023, trendurile pentru spațiile interiore se centrează în jurul creativității și a practicabilității, ce pot fi obținute cu ușurință dacă optați pentru mobila la comandă. Fiind în totalitate personalizabilă, aceasta vă permite să vă dați frâu liber imaginației, fără a pierde din calitate sau viziunea dorită. De la culoare, materiale, elemente decorative și finisaje particulare, spre deosebire de mobila din comerț, piesele customizabile pot fi modificate 100%.

Printre lucrurile pe care ar trebui să le luăm în considerare pentru noul an, începem cu esențialul:

Funcționalitate

Confortul și utilitatea unei piese de mobilier trebuie să primeze înainte de toate, funcționalitatea fiind primordială. Pentru că acasă este locul unde ne putem relaxa și să ne simțim în largul nostru, este important ca mobilierul ales să își îndeplinească rolul. Ne întoarcem la rădăcini și la principiile simple, ne oferim atenția și grija necesară și optăm pentru mobilă practică, dar ce nu trebuie să fie lipsită de personalitate.

Deoarece ridicarea procesului de creație a mobilierului la nivelul de artă le este misiunea și viziunea, cei de la Empero by MobiProd combină cu succes esteticul cu practicul. Oferind o gamă largă de produse, materiale și opțiuni din care puteți combina și alege, aceștia transformă simple schițe în spații amenajate până la cel mai mic detaliu.

Ergonomie

Optimizarea funcționalității vine sub forma ergonomiei, ce devine vitală în decorarea spațiilor interioare în anul 2023. Devenind prioritară, funcționalitatea va ghida și seta trendurile noului an,  iar practicabilitatea pieselor de mobilier va fi esențială. Tapițeria premium și elementele decorative vor fi gândite în aceeași tonalitate. Îndeplinând simultan toate nevoile și cerințele prestabilite, producătorul clujean Empero by MobiProd și-a dedicat 5 hale, 48 de angajați și peste 3 decenii de experiență pentru a putea realiza orice proiect, lăsând mereu personalitatea fiecăruia să se reflecte în piesele finale. Completând aria de customizare cu un departament dedicat de tapițerie, aceștia pot construi orice proiect, de la concept și până la creație.

Nevoile individuale vor transforma felul în care vizualizăm și amenajăm spațiile interioare, lăsând în urmă alternativele complicate și nepractice. Anul 2023 va fi cu și despre confort, iar piesele de mobilier la comandă pot bifa cu succes toate aceste aspecte.

Geometrie

Formele rotunde, liniile curbate și arcadele circulare se vor regăsi pretutindeni când vine vorba de designul interior. Creând o atmosferă caldă și armonioasă, aceste elemente taie din aspectul dur al unei încăperi și pot deschide spațiile prin utilizarea lor corectă. Insulele de bucătărie rotunde, oglinzile alungite și instalațiile de lumină rotunde vor fi foarte căutate, așa că pregătiți-vă lista de amenajat din timp!

Culoare

Când spunem monocromatic, adesea ne gândim la alb-negru, însă această regula va fi înlocuită în anul 2023. Camerele realizate și gândite într-o singură culoare vor fi vedeta anului 2023 – de la nuanțe pastel și calde și până la cele naturale, precum bej sau maro stins, spațiile monocromatice vor aduce acel strop de culoare fresh și inovator.Anul ce vine aduce cu el concepte familiare dar reîmputernicite, cât și piese de mobilier realizate pentru a fi ergonomice și funcționale. Construirea spațiilor interioare poate deveni o adevărată provocare atunci când nu aveți la îndemână partenerul ideal, dar apelând la un producător de mobilă personalizat cu experieță vastă în domeniu precum Empero by MobiProd viziunea devine realitate fără mari bătăi de cap.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial