Ce trebuie să știți despre aceste ghete faimoase, înainte de a le cumpăra

Caracterul pur și simplu atemporal ale unei perechi de ghete pentru femei Timberland sau Timbs nu poate fi supraestimat. Aceste ghete de lucru au apărut nu numai ca un element de bază pe șantierele de construcții și în ateliere, ci sunt frecvent întâlnite pe străzile orașelor, pe podiumuri și în lookbook-urile colecțiilor. 

Astăzi, gheata a devenit un element de bază în cadrul îmbrăcămintei de stradă. Ghetele speciale Timbs realizate în colaborare cu branduri precum Supreme, Comme des Garçons și Off-White au devenit obiecte de colecție râvnite, în timp ce ghetele Timberland, precum World Hiker sau Beef and Broccolis, și-au creat propriul cult. Aceste ghete pentru femei sunt, de asemenea, un element de bază în New York.

Dacă nu aveți nicio idee despre cum să purtați ghete Timberland, de aici trebuie să începeți. Chiar și unele dintre celebritățile noastre preferate au nevoie de câteva îndrumări despre cum să ajusteze limba largă din piele a ghetelor sau cum să le încheie cu șireturi.  Deși există mai multe moduri de a purta ghete pentru femei Timbs – de la șiret liber până la plierea limbii – suntem aici pentru a vă arăta cum să scoateți în evidență o pereche de ghete clasice și să vă ajutăm să aveți grijă de ghetele dvs., de asemenea.

Cum să vă legați șireturile ca un profesionist

Șireturile Timberland reprezintă o mare parte din stilul dvs. Timbs. Este bine înțeles că Timbs arată mai bine atunci când nu sunt legate strâns în jurul piciorului, ci purtate lejer. Înseamnă asta că trebuie să vă cadă Timbs din picioare la fiecare pas? Nu. Dar nu înseamnă nici că ghetele dvs. ar trebui să vă sugrume gleznele.

Ghetele clasice sunt prevăzute cu șapte ochiuri (găurile prin care treceți șireturile) pe fiecare parte a ghetei. Dacă doriți o gheata cu șiret liber, desfaceți șireturile din fabrică și refaceți șireturile, luând aminte să săriți peste fiecare alt ochi. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că trebuie să vă opriți înainte de ochiul cel mai de sus. Totuși, nu există o regulă strictă, așa că, dacă vi se pare că acest lucru este prea strâns sau prea liber, adăugați sau desfaceți ochiuri în consecință.

Când aveți dubii, purtați pantaloni conici cu ghete

Pentru a pune în evidență aceste ghete pentru femei, cel mai bun tip de pantaloni de purtat vor fi cei conici. Fie că purtați pantaloni de trening Nike Tech sau blugi, vreți ceva care să se suprapună sau, cel puțin, să se încadreze în gulerul ghetei.

Nu spunem că pantalonii conici sunt singura modalitate de a purta ghetele, dar Timbs merită să fie văzute – nu acoperite de blugi bootcut.

Pantalonii skinny sunt, de asemenea, un mod infailibil de a purta Timbs. În cazul în care vă puneți manșeta pantalonilor în ghete, să știți următorul lucru: dacă manșeta este mai largă decât gulerul ghetei în sine, atunci încercați un alt pantalon.

Pentru un look old school, purtați pantaloni largi cu Timbs

Unele persoane nu se simt pe deplin confortabil să poarte blugi skinny strâmți cu o pereche de Timbs. Așa cum s-a văzut la Biggie, Tupac, Aaliyah și la rapperi mai tineri, precum ASAP Rocky, este complet în regulă să purtați ghete Timbs cu o pereche de blugi largi. Așadar, pentru cei care au nevoie de puțin aer în jurul coapselor, aceasta este alegerea potrivită.

Reduceți mărimea pentru ghete Timberland

Fără a vorbi în numele tuturor, vă sfătuim să vă cumpărați ghete pentru femei Timbs cu cel puțin o mărime mai mică decât numărul dvs. normal la pantofi. Acest lucru este valabil mai ales dacă plănuiți să vă lăsați ghetele desfăcute. Dacă nu știți unde vă încadrați în tabelul de mărimi Timberland sau dacă sunteți genul de persoana a cărui mărime fluctuează foarte mult de la o marcă la alta, reduceți mărimea. Ne puteți mulțumi mai târziu.

Impermeabilizați și aveți grijă de ghetel dvs.

Ghetele Timberland sunt impermeabile? Ei bine, la fel ca orice pereche de încălțăminte din piele, trebuie să tratați pielea dacă vreți ca ghetele să iasă din iarnă arătând așa cum au intrat. Timberland susține că ghetele sunt impermeabile și, într-un fel, au dreptate. Dar atunci când spun „impermeabile”, se referă la faptul că piciorul dvs. va rămâne uscat și că apa nu va intra în gheată – nu că pielea va respinge efectiv apa în exterior. Cu excepția cazului în care nu este specificat în mod expres, ar trebui să vă așteptați ca lipsa unui tratament al pielii să vă lase ghetele cu un aspect mai puțin atrăgător.

Cele mai multe lanțuri de magazine de încălțăminte au în dotare un produs de protecție și impermeabilizare a pielii întoarse. Atunci când aplicați balsamul sau spray-ul protector, asigurați-vă că adăugați aproximativ două straturi, așteptați aproximativ 20 de minute între fiecare aplicare. Folosirea unei perii pentru a aplica produsul ar trebui să ajute. 

În general, nu fiți surprins dacă vedeți o anumită decolorare – modul în care vă ocupați (sau nu) de acest lucru depinde de dumneavoastră. Dar, hei, Timbs sunt cizme de lucru până la urmă. Tratarea lor nu este o cerință. Un pic de decolorare nu este chiar un lucru rău. Dar dacă doriți să vă curățați ghetele Timbs, nu uitați să consultați tutorialele oferite pe site-ul companiei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro