Ce trebuie să ai în vedere când vrei să organizezi o seară socială acasă?

Poate tu și grupul tău de prieteni v-ați săturat să tot ieșiți în oraș și ați vrea să vă petreceți timpul împreună într-un cadru mai intim și comod, de exemplu, acasă la unul dintre voi. Pe de altă parte, poate ești curios cum este să organizezi o seară socială în propria ta casă și vrei să vezi până unde se întind granițele imaginației tale. Organizarea trebuie să vizeze câteva aspecte specifice care, dacă sunt bifate, vor face ca această experiență să fie una inedită.

Iată la ce să fii atent când organizezi o seară socială în casa ta

1.     Numărul de persoane și spațiul

Un prim pas în planificarea unei petreceri la tine acasă este să stabilești numărul de persoane invitate, iar acest pas se face luând în considerare spațiul de care dispui.  Astfel, dacă ai o casă generoasă și o terasă ori o curte, poți lua în considerare un număr mai mare de invitați. În cazul în care dispui de un număr mic de camere, pentru confortul tuturor, ar fi indicat să te rezumi la cei mai apropiați prieteni.

2.     Meniul

Odată stabilit numărul de invitați, poți stabili și meniul, adică mâncarea și băuturile care se vor consuma. Pentru o seară socială ideală, accentul trebuie să fie pus pe felurile principale și pe gustări, în funcție de care vor fi alese băuturile. De exemplu, dacă preparatele de pe masă vor fi din carne de pește, este recomandată consumarea acestora alături de un vin alb. Poți prepara singur felurile de mâncare acasă sau poți comanda mâncare la oală în București de pe Foodnation.ro, care va ajunge la tine caldă și în scurt timp, astfel încât să îți păstrezi energia și pentru petrecere. De asemenea, e important să te asiguri că ai comandat suficientă mâncare pentru toți invitații și că sunt respectate preferințele acestora.

3.     Ziua și ora

Pentru a te asigura că vor fi prezente toate persoanele invitate, ar trebui să planifici petrecerea pe final de săptămână, în zilele de vineri și sâmbătă, în care, de regulă, programul tuturor este mai flexibil. Pentru a petrece un timp de calitate alături de prietenii tăi, poți stabili o oră de primire a invitaților în apropierea serii.

4.     Programul

Înainte de acea seară, stabilește un program pentru a evita momentele de plictiseală. Chiar dacă nu ați stabilit care va fi tematica, ar fi ideal să ai pregătite câteva jocuri de societate pentru situația în care rămâneți în pană de idei sau vreți să diversificați activitățile.

O seară socială petrecută acasă poate fi o experiență inedită pentru tine și prietenii tăi. Așadar, poți vedea care îți sunt limitele imaginației si spontaneității, însă trebuie să ții cont și de aspectele care nu țin de tine.

Sursă foto: pexels.com 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial